Tafeltennisvereniging Diemen

Onze club heeft van de Rabo clubactie een zeer welkom bedrag van € 677,83 ontvangen. Dit komt goed van pas voor de bekostiging van de nieuwe clubshirts.

Wij danken de clubleden die op ons gestemd hebben, de aanhang van clubleden en de overige Diemenaren die met hun stem de plaatselijke sport gesteund hebben.

IMG 20221008 WA0000

 

 

DonicPush

Nieuw Clubshirt TTV Diemen voor senioren-competitiespelers en recreanten!

De Donic Push met opdruk is ons clubshirt.

Het is de bedoeling dat alle competitiespeelsters en -spelers dit shirt bij hun wedstrijden dragen! Oftewel zo moeten we ewr dus uit zien.

Dankzij onze royale sponsoren die straks op het shirt prijken en een bijdrage van de vereniging zelf, kunnen wij het shirt aanbieden voor de milde prijs van slechts € 15 per stuk.

Ook de recreanten kunnen uiteraard een shirt (of twee) aanschaffen, zodat er nog meer clubgevoel ontstaat als we met z'n allen bezig zijn.

De nieuwe shirts zijn besteld en zullen over een week of twee beschikbaar zijn oftewel rond eind oktober.

Het bestuur 

 

Donic Push

Voorzijde met 2-kleurige print op de schouder en onder de borst. Borstgedeelte en effen rug met veel ruimte om te bedrukken.
De ademende Drylite-functietechnologie voert zweet af en houdt de huid aangenaam droog.

Op donderdag:

Senioren (let op aanvangstijd senioren is gewijzigd)
Vanaf 25 augustus van 19:30 tot 22:00
Vanaf 15 september, dan begint de competitie, van 19:30 tot 23:00
Vanaf 8 december weer van 19:30 tot 22:30

Jeugd Diemen
Vanaf 1 september van 18:30 tot 19:30

Op vrijdag:

Jeugd IJburg
Vanaf 2 september
Beginners 15:30 tot 16:30
Gevorderden 16:30 tot 17:30

Naar aanleiding van onze aanvraag heeft het Schipholfonds dit mooie bedrag voor de aanschaf van tafeltennistafels aan ons toegekend. Jacques Wentholt (Penningmeester) en Peter Fritz (Bestuurslid Jeugdzaken) waren namens de TTV Diemen aanwezig bij de feestelijke bekendmaking van de bedragen. 
De TTV Diemen is het Schipholfonds uiteraard zeer dankbaar voor dit positieve besluit.
 
6F3D6C67 7F67 49DC 9491 B44A4780B478
 
 
image0

Afgelopen 2 februari is onze secretaris Peter Benard geïnterviewd door Radio Diemen. Het doel van dit interview is de promotie van onze vereniging. Dit interview is terug te luisteren via deze link.

enquete

Tijdens het ouder-kind toernooi, waar al eerder over werd bericht, werden er opnames en interviews gemaakt door TV IJburg. Leuk dat zij Team IJburg in beeld willen brengen. Zeer benieuwd wat ze ervan gemaakt hebben!

Inmiddels staan de beelden online, hier kun je ze bekijken!

 

ouderkind 12

Met ingang van dit seizoen zijn al onze jeugdspelers die uitkomen in de competitie in prachtige, nieuwe trainingspakken gestoken. Afgelopen donderdag zijn er foto's gemaakt met de nieuwe pakken. Vanaf nu zullen de jeugdspelers in een volle sporthal makkelijk te herkennen zijn. Met dank aan TTSport.