Beste leden

Het was onvermijdelijk, maar helaas kunnen we voorlopig niet spelen op de donderdagavond. Ook de competitie valt hier mee stil. In hoeverre die nog wordt voortgezet is onduidelijk.

We hebben als Bestuur besloten (voorlopig) de hal te huren op vrijdagmiddag, aangezien veel leden niet werken. We kijken wel of daar voldoende belangstelling voor is.

We huren een halve zaal van 12.00 uur tot 15.30 uur.  We verwachten wel dat jullie helpen bij het opzetten van de tafel, maar zeker ook het afbreken van de tafels. Om 16.00 uur moet de zaal ontruimd zijn.

De volgende regels gelden:

• Een geldige QR-code
  • Dragen van een mondkapje is verplicht zolang je niet speelt
  • Behalve tijdens het sporten geldt de anderhalve meter regel

We hopen dat dit idee in goede aarde valt en verwachten jullie vrijdag (indien mogelijk).

Sportieve groet

Els, Peter F, Toon, Peter B

Beste leden,

Alle leden van 18 jaar en ouder moeten vanaf 6 november een geldige QR code kunnen tonen om toegang tot de zaal in Diemen of IJburg te krijgen.

De TTV Diemen is als huurder verplicht om de controle hiervan uit te voeren. De maatregel van de overheid zullen wij respecteren en rekenen op ieders medewerking. Neem dus uw ID en uw corona app mee. Jammer voor degenenen die om wat voor reden dan ook niet in staat zijn om een geldige QR te tonen en dus voorlopig niet kunnen tafeltennissen.

Laten we hopen dat de maatregel weer snel van tafel is! Alvast bedankt voor het begrip en de medewerking.

Met sportieve groet,

Bestuur TTv Diemen

Afgelopen zaterdag 2 oktober was het dan zo ver: het grote jubileumsfeest van onze vereniging. Met dank aan de feestcommissie en andere betrokkenen hebben we er een superavond van kunnen maken.

Wij hopen dat u net zo genoten heeft als wij dat hebben! Dankzij fotograaf Jan Ronday hebben we erg leuke foto's overgehouden aan het feest, deze kunt u vinden door hier te klikken.

00 JR000000 ttvdiemen feest 2okt2021 960px

Op donderdag 21 oktober vindt weer een ALV plaats. Stukken en agenda worden nog verstuurd. We roepen jullie op in groten getale te verschijnen.

We beginnen om 20:00 dus zorg dat je er bij bent!

Wij willen van de gelegenheid gebruik maken om jullie nogmaals te attenderen op de vacatures in het Bestuur. Peter F.  is als penningmeester niet herkiesbaar en zal uiterlijk 1-1-2022 zijn werkzaamheden staken. Ook ondergetekende is niet herkiesbaar. Wij zoeken dus 2 bestuursleden. Kandidaten kunnen zich opgeven tot zondag 16 oktober. Het zou uiterst vervelend zijn als zich geen kandidaten melden. In ieder geval zonder penningmeester kan de vereniging niet voortbestaan en zouden wij de vereniging moeten opheffen. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Echt, de situatie is uitermate kritisch.

Sportieve groet namens het Bestuur,

Peter B

NB TIJDENS DE VERGADERING DIE ONGEVEER 1 UUR DUURT KAN ER NIET GESPEELD

WORDEN. DAARNA KAN ER WEER VOLOP GESPEELD WORDEN

BESTE LEDEN!

ALLE LEDEN DIE EEN RABOBANK REKENING HEBBEN KUNNEN VAN 4 T/M 25 OKTOBER MET HUN UNIEKE CODE STEMMEN OP DE TTV DIEMEN!

DOOR DAT TE DOEN KRIJGT DE CLUB FINANCIELE STEUN VAN DE DE BANK! DUS ALLEMAAL MEEDOEN EN OOK FAMILIELEDEN EN KENNISSEN  HIEROP ATTENDEREN!

ALVAST BEDANKT

PETER FRITZ/PENNINGMEESTER

Tijdens de Amsterdamse Sportweek biedt de TTV Diemen de gelegenheid om in Diemen en Amsterdam - IJburg, gratis kennis te maken met tafeltennis.

Voor jeugd van 8 jaar en ouder, eventueel samen met ouders, is het mogelijk om deel te nemen.

Er is keuze uit 2 speellocaties.

Op vrijdag 17 en 24 september van 15.30 tot 16.30 uur locatie Gymzaal Laterna Magica - Eva Besnyostraat 491 – 1087 LG Amsterdam

Op donderdag 23 september van 19.00 tot 19.45 uur locatie Sportcentrum Wethouder F.B. Duran – Ouderkerkerlaan 10 – 1112 BE Diemen

Tijdens de Sportweek is er een speciale aanbieding om met extra korting een 10 rittenkaart aan te schaffen.

Schrijf je wel eerst even in via :

Voor Diemen, klik hier

Voor IJburg, klik hier

Je kunt deelnemen op beide locaties en op alle speeldagen!

Het dragen van sportschoenen(zonder zwarte zolen) is verplicht.

VRM21 456 SPORTWEEK LOGO liggend RGB

DOE MEE EN STEUN ONS!

VANAF 5 SEPTEMBER T/M 13 NOVEMBER 2021 ONTVANG JE EEN SPONSORPUNT BIJ ELKE 10 EURO BOODSCHAPPEN EN BIJ GESELECTEERDE ACTIEPRODUCTEN.

KRAS DE UNIEKE CODE VAN JE VOUCHER OPEN EN SCAN DE QR CODE MET JE MOBIELE TELEFOON OF GA NAAR PLUS.NL/SPONSORPUNTEN, ZOEK DE TAFELTENNISVERENIGING DIEMEN. VOER DE UNIEKE CODE IN EN ACTIVEER!!

GEEF DIT OOK DOOR AAN JE VRIENDEN EN FAMILIE!

HOE MEER SPONSORPUNTEN HOE MEER EURO’S DAT OPLEVERT VOOR ONZE CLUB.

ALVAST BEDANKT!

HET BESTUUR

Donderdag 9 september vanaf 19.30 uur in onze zaal in het Wethouder Duran Sportcentrum.

Eenmalige uitverkoop van sportkleding, bats en hoesjes bij de TTV Diemen!

In de loop der jaren zijn er diverse polo’s en shirts aangeschaft. We hebben daar nog het een en ander van overgehouden. Ze liggen nu ongebruikt in de kast, daarom willen we deze nu tegen zeer gunstige prijzen te koop aanbieden.

Verder zijn er nog diverse nieuwe allround batjes, hoesjes en een gloednieuw supersnel rubber!

Wees er snel bij! Op=op!