Tafeltennisvereniging Diemen

De zaal in de Weth. Duran Sporthal is vanaf 5 augustus a.s. weer beschikbaar. Iedereen is van harte welkom. Omdat we al zoveel weken gemist hebben gaan we dit zomerseizoen gewoon door. Tot begin september is de zaal Is open vanaf half 8 tot 10 uur.
Voor zover nodig blijven in verband met corona de aanwijzingen en de hygiëne- maatregelen van kracht. Kleedkamers en douches mogen weer gebruikt worden. Het advies is –zeker in een gesloten ruimte – zoveel mogelijk afstand te bewaren en niet tegelijk met veel anderen de kleedkamers of doucheruimtes te gebruiken.

Vanaf donderdag 2 september worden de speeltijden weer verruimt. Daarover komt tijdig een mededeling.

Tot gauw!

Namens het bestuur van TTV Diemen.

Peter Fritz

 

0
0
0
s2smodern
Beste leden,
 
We mogen weer! Lekker spelen en praten met elkaar. Ik was er wel ruim aan toe na een half jaar en een eerdere periode van lockdown. Ik hoop dat alles goed met jullie gaat en vooral dat je gezond bent.
 
Aanstaande donderdag 20 mei is de eerste avond. De zaal is open vanaf 19.00 uur tot 22.30 uur. Vanaf september is dat van 18.30 uur tot 23.00 uur. Aangezien er maar 30 personen in de zaal mogen roepen we jullie op niet massaal om 20.00 uur te komen maar of vroeger of later dan die tijd indien mogelijk zodat er spreiding ontstaat en we bij een grote toeloop allemaal kunnen spelen. Bijgaand treffen jullie het protocol aan en we gaan ervan uit dat iedereen zich daaraan houdt zodat iedereen zich veilig kan voelen.
We gaan de hele zomer door vanwege alle avonden die we niet konden spelen behalve 15, 22 en 29 juli  i.v.m. de kinderzomerspelen.
 
Ik hoop jullie allemaal te zien donderdag en in goede gezondheid.
 
Sportieve groet, namens het bestuur
0
0
0
s2smodern

TTV Diemen-lid Marga Looijschelder heeft de Kunstprijs van de gemeente Diemen gewonnen! haar schilderij, genaamd "Diemen Noord, een ligging", is door de jury beoordeeld als beste inzending. Een foto van het schilderij ziet u hieronder.

Namens het bestuur feliciteren wij haar van harte! 

Klik op deze link voor het volledige artikel.

0
0
0
s2smodern

Berry Manschot heeft besloten om per 1 januari aanstaande te stoppen als vrijwilliger/trainer/coach en jeugdleider van de Tafeltennis Vereniging Diemen.  Na 16 jaar vol hoogte- en dieptepunten bij onze jeugdafdeling houdt hij het voor gezien. Door een sterke terugloop van het aantal jeugdleden en het gebrek aan voldoende aanwas in de afgelopen twee jaar, ontbreekt hem de drive om nog een fors deel van zijn vrije tijd hiervoor op te offeren. 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van donderdag 10 december is er, met bloemen voor zijn Wendy en een kluskaart voor hemzelf, officieel afscheid genomen. De TTV Diemen is hem veel dank verschuldigd. Het bestuur betreurt zijn besluit, maar heeft ook volledig begrip voor zijn beslissing om meer beschikbaar te zijn voor zijn gezin. Berry blijft als lid van harte welkom om af en toe zelf nog een balletje te slaan bij de jeugd of de senioren. 

De huidige assistent-trainer, Danny Bleijerveld,  zal samen met Patrick Ceelie, Fedor Sikkes en Peter Fritz de training en kennismakingslessen voor de bestaande en nieuwe jeugdleden bij toerbeurt verzorgen. Het aanbod blijft, zodra we weer kunnen spelen, op donderdagen van 19.00 tot 20.00 uur in de sportzaal van het Weth. Duran Sportcentrum. Vanaf dan zijn ouders die tegelijk met hun kind(eren)willen meedoen, ook van harte welkom.  Tot 19 januari is de sporthal vanwege de lockdown gesloten.  Het bestuur hoopt dat er daarna weer volop gespeeld kan worden. Zodra hierover meer bekend is zullen wij dit laten weten via de mail maar ook op www.ttvdiemen.nl. Wil je meer weten over de jeugdtrainingen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel Peter Fritz op 06 10587524

0
0
0
s2smodern

Beste leden en niet leden!

Helaas, helaas moeten we weer stoppen met trainen en spelen. Vanaf a.s. donderdag 17 DECEMBER is de sporthal gesloten en is er geen gelegenheid tot spelen in ieder geval t/m 19 januari. We berichten jullie als het weer mag en kan.

Ondanks de beperkingen fijne feestdagen gewenst.

Namens het Bestuur van de ttv. Diemen

Peter Benard
(secretaris a.i.)

0
0
0
s2smodern

Locatie Sportzaal Weth. Duran Sportcentrum

Aanvang 20.00 uur Einde 21.00 uur

We houden ons aan de coronamaatregelen. Max. 30 personen aanwezig en beslist 1,5 meter onderlinge afstand. Blijf thuis als je je niet goed voelt. Maak gebruik van de aanwezige hygiëne middelen. Draag een mondkapje bij de ingang en in de gangen dat is vanaf 2 december verplicht. Als je na de vergadering niet speelt, ga dan meteen naar huis.

De agenda en de jaarstukken worden/zijn per e-mail toegestuurd.
Als je vragen hebt aan het bestuur, stuur deze dan vooraf per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dat helpt om de vergadering vlot te laten verlopen.

Tijdens de vergadering kan er niet gespeeld worden. Dat kan wel vooraf van 19.00 tot 20.00 uur en na de vergadering tot 23.00 uur.

0
0
0
s2smodern
Beste leden van TTVD,
 
Vanaf aanstaande donderdag, 12 november, kunnen we weer terecht in de Sporthal. Wel zijn er i.v.m. de extra Corona- maatregelen weer wat strengere regels afgekondigd voor volwassenen die binnen sporten. Zie bijgevoegd overzicht van Team Sportservice Amsterdam. Daarom doen we donderdag geen wedstrijdjes. 
Deze (tijdelijke)regels zijn naar aanleiding van de laatste beperkende maatregelen van de overheid. Voor de jeugd gelden geen nieuwe beperkingen.
Sportieve groet
Het bestuur
 
 
Groepsgrootte en maximale aantallen.jpg
0
0
0
s2smodern

DEZE WEEK ONTVINGEN WIJ EEN CHEQUE T.W.V. € 931,25 VAN DE RABOBANK CLUB SUPPORT ACTIE. DAAR ZIJN WE NATUURLIJK REUZE BLIJ MEE.

EEN MOOIE OPSTEKER IN DEZE MOEILIJKE TIJDEN. 

HET AANTAL JEUGDLEDEN  IN DIEMEN IS DE AFGELOPEN JAREN DOOR ALLERLEI OORZAKEN STERK TERUGGELOPEN. WE MOETEN DRINGEND ACTIE ONDERNEMEN

OM WEER EEN STABIELE JEUGDAFDELING TE KRIJGEN. HET IS DE BEDOELING HET GELD VOOR DAT DOEL TE BESTEDEN.

ER ZIJN PLANNEN IN DE MAAK OM DE BASISSCHOOLJEUGD WEER PROMOTIELESSEN AAN TE BIEDEN.  IN SAMENWERKING MET WELZIJN DIEMEN EN PARTNERS BINNEN HET SPORTAKKOORD DIEMEN, HOPEN WIJ BINNEN NIET AL TE LANGE TIJD DAARMEE VAN START TE KUNNEN GAAN.  OVER DE AARD EN OMVANG WORDT U ZO SNEL MOGELIJK NADER GEINFORMEERD.

NAMENS HET BESTUUR DANK IK ALLE LEDEN EN NIET LEDEN DIE OP ONS HEBBEN GESTEMD.

HET WAS DUS ZEKER DE MOEITE WAARD!

 

PETER FRITZ

PENNINGMEESTER

 

0
0
0
s2smodern

BESTE LEDEN.

IN HET WETH.DURAN SPORTCENTRUM IS VANDAAG (30 OKTOBER) EEN VAN DE PERSONEELSLEDEN POSITIEF GETEST OP CORONA.

DE GEMEENTE HEEFT BESLOTEN OM HET GEHELE CENTRUM T/M VRIJDAG 6 NOVEMBER TE SLUITEN.

WE KUNNEN DUS DONDERDAG 5 NOVEMBER A.S. N I E T IN DE ZAAL!

ZODRA ER MEER BEKEND IS OVER DE HEROPENING, ZULLEN WIJ U DIT LATEN WETEN.

SORRY VOOR HET ONGEMAK, DE GEMEENTE DIEMEN HEEFT HIER HET EERSTE EN HET LAATSTE WOORD!

 

BESTUUR TTV DIEMEN

 

 

0
0
0
s2smodern