Geen tafeltennis op

ijburgpingpongposter

blacklighttoernooi2022

Beste allemaal,

Na de persco is het duidelijk. We kunnen weer sporten a.s. donderdagavond en zonder eindtijd. Belangrijk is wel de QR-code, dus zorg dat je die meehebt en de reguliere maatregelen (afstand, niet spelen bij klachten etc.).

Voor de competitiespelers: competitie mag nog niet gespeeld worden, maar wie weet.

Ik hoop jullie allemaal te zien en te begroeten donderdagavond!
Vandaag deze cheque in ontvangst mogen nemen!
Iedereen hartelijk dank voor de invoer en de aanvoer van de sponsorpunten !!
De  TTV diemen is er reuze blij mee!

Foto 06 12 2021 om 2003

Beste leden

Het was onvermijdelijk, maar helaas kunnen we voorlopig niet spelen op de donderdagavond. Ook de competitie valt hier mee stil. In hoeverre die nog wordt voortgezet is onduidelijk.

We hebben als Bestuur besloten (voorlopig) de hal te huren op vrijdagmiddag, aangezien veel leden niet werken. We kijken wel of daar voldoende belangstelling voor is.

We huren een halve zaal van 12.00 uur tot 15.30 uur.  We verwachten wel dat jullie helpen bij het opzetten van de tafel, maar zeker ook het afbreken van de tafels. Om 16.00 uur moet de zaal ontruimd zijn.

De volgende regels gelden:

• Een geldige QR-code
  • Dragen van een mondkapje is verplicht zolang je niet speelt
  • Behalve tijdens het sporten geldt de anderhalve meter regel

We hopen dat dit idee in goede aarde valt en verwachten jullie vrijdag (indien mogelijk).

Sportieve groet

Els, Peter F, Toon, Peter B

Beste leden,

Alle leden van 18 jaar en ouder moeten vanaf 6 november een geldige QR code kunnen tonen om toegang tot de zaal in Diemen of IJburg te krijgen.

De TTV Diemen is als huurder verplicht om de controle hiervan uit te voeren. De maatregel van de overheid zullen wij respecteren en rekenen op ieders medewerking. Neem dus uw ID en uw corona app mee. Jammer voor degenenen die om wat voor reden dan ook niet in staat zijn om een geldige QR te tonen en dus voorlopig niet kunnen tafeltennissen.

Laten we hopen dat de maatregel weer snel van tafel is! Alvast bedankt voor het begrip en de medewerking.

Met sportieve groet,

Bestuur TTv Diemen

Op donderdag 21 oktober vindt weer een ALV plaats. Stukken en agenda worden nog verstuurd. We roepen jullie op in groten getale te verschijnen.

We beginnen om 20:00 dus zorg dat je er bij bent!

Wij willen van de gelegenheid gebruik maken om jullie nogmaals te attenderen op de vacatures in het Bestuur. Peter F.  is als penningmeester niet herkiesbaar en zal uiterlijk 1-1-2022 zijn werkzaamheden staken. Ook ondergetekende is niet herkiesbaar. Wij zoeken dus 2 bestuursleden. Kandidaten kunnen zich opgeven tot zondag 16 oktober. Het zou uiterst vervelend zijn als zich geen kandidaten melden. In ieder geval zonder penningmeester kan de vereniging niet voortbestaan en zouden wij de vereniging moeten opheffen. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Echt, de situatie is uitermate kritisch.

Sportieve groet namens het Bestuur,

Peter B

NB TIJDENS DE VERGADERING DIE ONGEVEER 1 UUR DUURT KAN ER NIET GESPEELD

WORDEN. DAARNA KAN ER WEER VOLOP GESPEELD WORDEN

BESTE LEDEN!

ALLE LEDEN DIE EEN RABOBANK REKENING HEBBEN KUNNEN VAN 4 T/M 25 OKTOBER MET HUN UNIEKE CODE STEMMEN OP DE TTV DIEMEN!

DOOR DAT TE DOEN KRIJGT DE CLUB FINANCIELE STEUN VAN DE DE BANK! DUS ALLEMAAL MEEDOEN EN OOK FAMILIELEDEN EN KENNISSEN  HIEROP ATTENDEREN!

ALVAST BEDANKT

PETER FRITZ/PENNINGMEESTER