Tafeltennisvereniging Diemen

Afgelopen weekend is in Zwolle het Nederlands kampioenschap tafeltennis gehouden. Als altijd een feestje voor de liefhebbers van de sport. Zo ook voor een groot deel van onze jeugdleden. Op één uitslaper na was iedereen mooi op tijd en vertrokken we rond half tien met twee busjes richting Zwolle. Daar kon iedereen direct kijken naar de Nederlandse top of zelf een balletje slaan in de tafeltennisspeeltuin van MJ Tafeltennis. 

DiemenTijdens het NK wordt op de zaterdag ook het jaarlijks verenigingscongres van de bond georganiseerd. Helaas moest onze voorzitter zich laten afmelden, maar tijdens de prijsuitreiking van de ledenwerfwedstrijd werd hij vervangen door Berry en Marcel. En dat was niet voor niets, want met drie nominaties was TTV Diemen één van de grote kanshebbers op een prijs. In de categorie grootste ledenwinst bij de jeugd werd Diemen door de organisatie naar voren geroepen als de winnaar. Het afgelopen jaar hebben wij 22 nieuwe jeugdleden mogen verwelkomen en dat heeft geen enkele andere vereniging ons na kunnen doen. 

In de categorie procentuele groei van het ledenaantal werd Diemen verdienstelijk tweede, na de grote winnaar Almere United. We kunnen dus stellen dat 2016 voor onze vereniging een succesvol jaar was.

Klik hier voor het artikel over de ledenwerfwedstrijd op de website van de NTTB.