Beste leden,

We mogen weer! Lekker spelen en praten met elkaar. Ik was er wel ruim aan toe na een half jaar en een eerdere periode van lockdown. Ik hoop dat alles goed met jullie gaat en vooral dat je gezond bent.

Aanstaande donderdag 20 mei is de eerste avond. De zaal is open vanaf 19.00 uur tot 22.30 uur. Vanaf september is dat van 18.30 uur tot 23.00 uur. Aangezien er maar 30 personen in de zaal mogen roepen we jullie op niet massaal om 20.00 uur te komen maar of vroeger of later dan die tijd indien mogelijk zodat er spreiding ontstaat en we bij een grote toeloop allemaal kunnen spelen. Bijgaand treffen jullie het protocol aan en we gaan ervan uit dat iedereen zich daaraan houdt zodat iedereen zich veilig kan voelen.
We gaan de hele zomer door vanwege alle avonden die we niet konden spelen behalve 15, 22 en 29 juli  i.v.m. de kinderzomerspelen.

Ik hoop jullie allemaal te zien donderdag en in goede gezondheid.

Sportieve groet, namens het bestuur