Tafeltennisvereniging Diemen

Berry Manschot heeft besloten om per 1 januari aanstaande te stoppen als vrijwilliger/trainer/coach en jeugdleider van de Tafeltennis Vereniging Diemen.  Na 16 jaar vol hoogte- en dieptepunten bij onze jeugdafdeling houdt hij het voor gezien. Door een sterke terugloop van het aantal jeugdleden en het gebrek aan voldoende aanwas in de afgelopen twee jaar, ontbreekt hem de drive om nog een fors deel van zijn vrije tijd hiervoor op te offeren. 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van donderdag 10 december is er, met bloemen voor zijn Wendy en een kluskaart voor hemzelf, officieel afscheid genomen. De TTV Diemen is hem veel dank verschuldigd. Het bestuur betreurt zijn besluit, maar heeft ook volledig begrip voor zijn beslissing om meer beschikbaar te zijn voor zijn gezin. Berry blijft als lid van harte welkom om af en toe zelf nog een balletje te slaan bij de jeugd of de senioren. 

De huidige assistent-trainer, Danny Bleijerveld,  zal samen met Patrick Ceelie, Fedor Sikkes en Peter Fritz de training en kennismakingslessen voor de bestaande en nieuwe jeugdleden bij toerbeurt verzorgen. Het aanbod blijft, zodra we weer kunnen spelen, op donderdagen van 19.00 tot 20.00 uur in de sportzaal van het Weth. Duran Sportcentrum. Vanaf dan zijn ouders die tegelijk met hun kind(eren)willen meedoen, ook van harte welkom.  Tot 19 januari is de sporthal vanwege de lockdown gesloten.  Het bestuur hoopt dat er daarna weer volop gespeeld kan worden. Zodra hierover meer bekend is zullen wij dit laten weten via de mail maar ook op www.ttvdiemen.nl. Wil je meer weten over de jeugdtrainingen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel Peter Fritz op 06 10587524