Tafeltennisvereniging Diemen

Afgelopen zaterdag 2 oktober was het dan zo ver: het grote jubileumsfeest van onze vereniging. Met dank aan de feestcommissie en andere betrokkenen hebben we er een superavond van kunnen maken.

Wij hopen dat u net zo genoten heeft als wij dat hebben! Dankzij fotograaf Jan Ronday hebben we erg leuke foto's overgehouden aan het feest, deze kunt u vinden door hier te klikken.

00 JR000000 ttvdiemen feest 2okt2021 960px

Tijdens het nieuwjaarstoernooi van TTV Diemen zijn er foto's genomen door Jan Ronday. Deze foto's kun je hier vinden.

 3 2JR 3412 ttvdiemen nieuwjaarstoernooi 16jan2020 960px

Tijdens het ouder-kind toernooi, waar al eerder over werd bericht, werden er opnames en interviews gemaakt door TV IJburg. Leuk dat zij Team IJburg in beeld willen brengen. Zeer benieuwd wat ze ervan gemaakt hebben!

Inmiddels staan de beelden online, hier kun je ze bekijken!

 

ouderkind 12

Op donderdag 5 januari is weer het Nieuwjaarstoernooi georganiseerd door Sfeermakers Evenementen. Om 8 uur heette Martin iedereen welkom met de beste wensen voor het nieuwe jaar. De eerste officiele daad van dit nieuwe jaar was het huldigen van de kampioensteams bij de jeugd. Allereerst Diemen 2 dat overtuigend kampioen werd in de 4e klasse. Vervolgend was Diemen 1 aan de beurt. In zijn korte toespraak sprak Martin over een historische gebeurtenis, want nog nooit eerder mocht een jeugdteam van Diemen zich melden in de Landelijk B-competitie.

Na de huldiging ging het toernooi van start. Zoals altijd werd door middel van een spel kaarten de loting verricht. Na een aantal rondes was het tijd voor de huldiging van de  kampioenen van de clubkampioenschappen dubbel.

Zoals ieder jaar heeft Sfeermakers Evenementen gezorgd voor een leuke afluiting van het seizoen 2015-2016. Maar omdat onze vereniging dit jaar ook haar 65 jarig bestaan viert, is er dit jaar besloten een iets ander evenement te doen dan de afgelopen jaren. Buiten het toernooi heeft het bestuur gemeend dat de leden een barbecue moest worden aangeboden. 

Vanaf deze plek willen wij Sfeermakers Evenementen (Martin Vos) hartelijk bedanken voor de wederom goede organisatie.