Tafeltennisvereniging Diemen

Geen evenementen

Op vrijdag 20 januari was het eerste Ouder-Kind-Toernooi van 2017 bij Team IJburg. Alle kinderen van onze vereniging konden daaraan meedoen. Uiteraard kwam een groot deel van de deelnemers van Team IJburg zelf, maar ook Anuar van TTV Diemen deed mee.
Vanaf 15.30 konden alle kinderen en ouders zich warmslaan en zich verdiepen in de regels van het dubbelspel, want dat was voor de meesten toch wel een nieuw onderdeel van onze sport.

Om 16.30 gaf Paul Molenaar het startsein voor het toernooi. In een aantal meerkampen speelden de koppels een game tegen elkaar. Dat hier en daar neit helemaal volgens de regels werd gespeeld mocht de pret uiteraard niet drukken. Nadat alle meerkampen waren gespeeld werden de koppels opnieuw ingedeeld, waarnij alle nummers 1 uit de eerst meerkampen bij elkaar werden gezet. Zo ook uiteraard met de nummers 2 en 3. Uiteindelijk won Anuar met zijn vader de hoogste meerkamp en daarmee het toernooi. Rogier werd tweede en derde werd nieuwkomer Jan, die pas voor de tweede week aanwezig was bij Team IJburg. 

0
0
0
s2smodern

AanmeldnIjburg