Geen evenementen

Sinds september 2015 kan er in clubverband worden getafeltennist bij buurtsportvereniging TTV Diemen/Team IJburg. Het initiatief wordt ondersteund door Stadsdeel Oost en de Tafeltennisvereniging Diemen. De bedoeling is om op een gezellige en sportieve manier het tafeltennissen aan te leren en te ontwikkelen.

Waar?
Er wordt gespeeld in de sportzaal van de Laterna Magica /Het Podium School aan de Eva Besnyöstraat no. 491 op IJburg.

Wanneer?
Elke vrijdag (behalve op feestdagen en tijdens de schoolvakanties) wordt er in twee groepen getraind. Van half 4 tot half 5 voor jongens en meisjes van 6 tot 9 jaar en van half 5 tot half 6 voor jongens en meisjes van 9 tot 13 jaar.

Wie?
1e uur van 15.30 tot 16.30 Sabrine Boughanem en van 16.30 tot 17.30 Maurice Schulte.

Evenementen?
Naast de trainingen worden er geregeld toernooien gehouden. Zie hiervoor de toernooi-agenda van de eerste helft van 2017. Jeugdcompetitie Bij gebleken geschiktheid kan er ook aan de tafeltenniscompetitie worden deelgenomen. De bedoeling is om bij voldoende aanbod met enkele Team IJburg teams te gaan deelnemen. Het is ook mogelijk om teamlid te worden bij overige jeugdteams van de TTV Diemen. Wat kost het? De contributie, van 1 januari t/m 31 december, bedraagt voor recreanten € 95 en voor competitiespelers € 134,-. Dat is inclusief bondsbijdrage, wedstrijden en trainingen in Diemen. Bij ingang van het lidmaatschap krijgt ieder nieuw lid een een gratis Team IJburg shirt.

AanmeldnIjburg