Geen evenementen

Elke vrijdag van half 4 tot half 5 (6 tot 9 jaar) en van half 5 tot half 6 (9 tot 13 jaar) is er gelegenheid voor scholieren uit IJburg om in te stromen bij de proeflessen naschools tafeltennissen.
In de gymzaal van de Laterna Magica/ Het Podium School aan de Eva Besnyöstraat 491. Er kan gekozen worden uit 5 of 10 proeflessen.

In het lesuur worden de basisvaardigheden aangeleerd en gekeken of het bevalt en of het zinvol is om met tafeltennis door te gaan. De kosten voor 10 lessen bedraagt € 25,-.

Na afloop van deze lessen wordt de vraag gesteld om lid worden van Team IJburg/TTV Diemen. Elk nieuw lid krijgt gratis een Team IJburg shirt. De clubtrainingen zijn meer gericht op wedstrijdelementen en het verder ontwikkelen van de techniek en tactiek.

AanmeldnIjburg