Geen evenementen

Sinds september 2015 kan er in clubverband worden getafeltennist bij buurtsportvereniging TTV Diemen/Team IJburg. Het initiatief wordt ondersteund door Stadsdeel Oost en de Tafeltennisvereniging Diemen. De bedoeling is om op een gezellige en sportieve manier het tafeltennissen aan te leren en te ontwikkelen.

Waar?
Er wordt gespeeld in de sportzaal van de Laterna Magica /Het Podium School aan de Eva Besnyöstraat no. 491 op IJburg.

Wanneer?
Elke vrijdag (behalve op feestdagen en tijdens de schoolvakanties) wordt er in twee groepen getraind. Van half 4 tot half 5 voor jongens en meisjes beginners (6 t/m 10 jaar) en van half 5 tot half 6 voor jongens en meisjes gevorderd van 10 tot 14 jaar.

Wie?
Zowel het 1e uur van 15.30 tot 16.30 als ook het 2e uur van 16.30 tot 17.30 door Maurice Schulte.

Wat kost het?
Na 2 gratis proeflessen kan er gekozen worden voor een 10 rittenkaart. Deze is 3 maanden geldig en kost € 30,-(Met Stadspas € 15,-). Na afloop van de 10 ritten is het de bedoeling om definitief lid te worden. De jaarcontributie bedraagt dan € 95,-(2019). Vergoeding van de jaarcontributie kan via de Stadspas of via het Jeugd Fonds Sport.

Evenementen?
Naast de trainingen worden er geregeld toernooien gehouden. Bij gebleken geschiktheid kan er ook aan de tafeltenniscompetitie worden deelgenomen. De bedoeling is om bij voldoende aanbod met enkele Team IJburg Teams te gaan deelnemen. Het is ook mogelijk om teamlid te worden bij overige jeugdteams van de TTV Diemen.

Wat kost het in Diemen?
De contributie, bedraagt € 100,-  en voor competitiespelers  € 134,-. Dat is inclusief bondsbijdrage, wedstrijden en extra trainingen in Diemen op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

AanmeldnIjburg