Tafeltennisvereniging Diemen

Geen evenementen

Op vrijdag 9 maart j.l. werd opnieuw een Ouder-Kind toernooi georganiseerd in de gymzaal van Laterna Magica op IJburg.

De belangstelling was dit keer verrassend groot. Maar liefst 9 teams namen deel. Vaders, moeders, opa’s en oma’s zetten hun beste beentje voor om hun jonge teamgenoten een plezierige middag te bezorgen.
Ondanks de niveauverschillen werd het een spannend toernooi met veel teams die uiteindelijk in de middenmoot eindigden.

Het Team van Niels werd 1e, Ruby 2e en Rens 3e. Zij kregen een prachtige beker als aandenken. Isabella, Freddy, Tim en Rogier wonnen allemaal evenveel partijen. Florian samen met Jonathan en Enzo samen met zijn moeder en Peter Fritz eindigden op de laatste 2 plaatsen. Iedereen kreeg een medaille als beloning.

Allemaal bedankt voor het enthousiasme en de geweldige inzet. Dat geldt natuurlijk ook voor alle ouders/opa’s/oma’s en verzorgers.

Paul Molenaar kon wegens ziekte helaas niet aanwezig zijn. Dylan & Sabrina met steun van Ben en Peter zorgden voor een goed verloop van het toernooi. Bedankt voor jullie organisatie en ondersteuning!

De aanwezige volwassenen werden geïnformeerd over de mogelijkheid om elke dinsdagavond tussen half 8 en half 10 in dezelfde zaal te komen tafeltennissen. Er waren echt wel talenten bij. Dus wie weet.

Tijdens het toernooi werden er overigens opnames en interviews gemaakt door TV IJburg. Leuk dat zij Team IJburg in beeld willen brengen. Zeer benieuwd wat ze ervan gemaakt hebben! Inmiddels staan de beelden online, hier kun je ze bekijken.

0
0
0
s2smodern

Vanaf 13 maart a.s. kan er elke dinsdagavond van half 8 tot half 10 (behalve 20 maart en 1 mei) worden getafeltennist in de Gymzaal van Laterna Magica aan de Eva Besnyostraat 493 – IJburg. Voor alle leden van de TTV Diemen is deze extra avond geheel gratis. Voor niet leden bedragen de kosten voor jongeren tot 18 jaar € 3,50 en voor volwassenen € 5,-- per avond. Op vertoon van geldige Stadspas geldt een korting van 50%. Voor informatie of het lidmaatschap zie www.tvdiemen.nl Zijn er vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0
0
0
s2smodern

Hallo allen, 

Hier een klein verslagje met een paar foto's die door een van de moeders werden gemaakt. 
Op vrijdag 10 februari heeft TTV Diemen met ondersteuning van Paul Molenaar een tafeltennistoernooi georganiseerd voor de kinderen op IJburg.  We hebben de kinderen die al lid zijn en wekelijks spelen hun vriendjes en vriendinnetjes uit laten nodigen om met het toernooi mee te doen.  Het resultaat was dat er in totaal 24 kinderen hebben meegedaan, waarvan 14 vriendjes/vriendinnetjes. 
TTV Diemen was vertegenwoordigd met 3 man, waarvan 2 assistent-trainers in opleiding. 

Alle kinderen hebben 5 wedstrijden gespeeld, in één uur tijd, tijdens de reguliere trainingstijd (16:30 tot 17:30 uur) 
Na afloop waren er diverse prijzen, waaronder medailles en een sleutelhanger batje met ledlichtje voor iedereen, een 1 prijs voor de speler die de meeste vriendjes had meegenomen en 4 strippenkaarten voor de sterkste kinderen die nog geen lid zijn. Deze kinderen gingen helemaal los toen ze de strippenkaart kregen en hoorden dat ze mee mogen trainen, echt een prachtig moment!! 
Hieronder nog een paar foto's. 
We denken dat we met dit toernooi weer een goede impuls hebben gegeven aan het tafeltennissen op IJburg. 
Op de foto's kun je ook zien dat het een mooie afspiegeling is van de inwoners op IJburg, een gemengd gezelschap! 

Paul Molenaar

0
0
0
s2smodern

Op vrijdag 20 januari was het eerste Ouder-Kind-Toernooi van 2017 bij Team IJburg. Alle kinderen van onze vereniging konden daaraan meedoen. Uiteraard kwam een groot deel van de deelnemers van Team IJburg zelf, maar ook Anuar van TTV Diemen deed mee.
Vanaf 15.30 konden alle kinderen en ouders zich warmslaan en zich verdiepen in de regels van het dubbelspel, want dat was voor de meesten toch wel een nieuw onderdeel van onze sport.

Om 16.30 gaf Paul Molenaar het startsein voor het toernooi. In een aantal meerkampen speelden de koppels een game tegen elkaar. Dat hier en daar neit helemaal volgens de regels werd gespeeld mocht de pret uiteraard niet drukken. Nadat alle meerkampen waren gespeeld werden de koppels opnieuw ingedeeld, waarnij alle nummers 1 uit de eerst meerkampen bij elkaar werden gezet. Zo ook uiteraard met de nummers 2 en 3. Uiteindelijk won Anuar met zijn vader de hoogste meerkamp en daarmee het toernooi. Rogier werd tweede en derde werd nieuwkomer Jan, die pas voor de tweede week aanwezig was bij Team IJburg. 

0
0
0
s2smodern

Sinds september 2015 kan er in clubverband worden getafeltennist bij buurtsportvereniging TTV Diemen/Team IJburg. Het initiatief wordt ondersteund door Stadsdeel Oost en de Tafeltennisvereniging Diemen. De bedoeling is om op een gezellige en sportieve manier het tafeltennissen aan te leren en te ontwikkelen.

Waar?
Er wordt gespeeld in de sportzaal van de Laterna Magica /Het Podium School aan de Eva Besnyöstraat no. 491 op IJburg.

Wanneer?
Elke vrijdag (behalve op feestdagen en tijdens de schoolvakanties) wordt er in twee groepen getraind. Van half 4 tot half 5 voor jongens en meisjes van 6 tot 9 jaar en van half 5 tot half 6 voor jongens en meisjes van 9 tot 13 jaar.

Wie?
De trainingen worden verzorgd door Paul Molenaar en trainers van de TTV Diemen Patrick Ceelie, Dylan Plett of Marcel Losekoot.

Evenementen?
Naast de trainingen worden er geregeld toernooien gehouden. Zie hiervoor de toernooi-agenda van de eerste helft van 2017. Jeugdcompetitie Bij gebleken geschiktheid kan er ook aan de tafeltenniscompetitie worden deelgenomen. De bedoeling is om bij voldoende aanbod met enkele Team IJburg teams te gaan deelnemen. Het is ook mogelijk om teamlid te worden bij overige jeugdteams van de TTV Diemen. Wat kost het? De contributie, van 1 januari t/m 31 december, bedraagt voor recreanten € 87,50 en voor competitiespelers € 117,50,-. Dat is inclusief bondsbijdrage. Bij ingang van het lidmaatschap krijgt ieder nieuw lid een een gratis Team IJburg shirt.

0
0
0
s2smodern

Elke vrijdag van half 4 tot half 5 (6 tot 9 jaar) en van half 5 tot half 6 (9 tot 13 jaar) is er gelegenheid voor scholieren uit IJburg om in te stromen bij de proeflessen naschools tafeltennissen.
In de gymzaal van de Laterna Magica/ Het Podium School aan de Eva Besnyöstraat 491. Er kan gekozen worden uit 5 of 10 proeflessen.

In het lesuur worden de basisvaardigheden aangeleerd en gekeken of het bevalt en of het zinvol is om met tafeltennis door te gaan. De kosten voor 5 lessen bedragen € 10,-- en voor 10 lessen € 20,--.

Na afloop van deze lessen wordt de vraag gesteld om lid worden van Team IJburg/TTV Diemen. Elk nieuw lid krijgt gratis een Team IJburg shirt. De clubtrainingen zijn meer gericht op wedstrijdelementen en het verder ontwikkelen van de techniek en tactiek.

De contributie, van 1 januari t/m 31 december, bedraagt voor recreanten € 87,50 en voor competitiespelers € 117,50. Dat is inclusief bondsbijdrage.

 

0
0
0
s2smodern

AanmeldnIjburg