Tafeltennisvereniging Diemen

Geen evenementen

Voor jeugd t/m 17 jaar kan er sinds september 2015 in clubverband worden getafeltennist bij TTV Diemen/Team IJburg. De bedoeling is om op een gezellige en sportieve manier het tafeltennissen aan te leren en te ontwikkelen en eventueel door te gaan als competitiespeler.

Waar? 
Er wordt gespeeld in de sportzaal van de Laterna Magica / Het Podium School aan de Eva Besnyöstraat no. 491 op IJburg.

Wanneer?
Elke vrijdag (behalve op feestdagen en tijdens de schoolvakanties) wordt er onder leiding van onze trainer Maurice Schulte in twee groepen getraind. Van half 4 tot half 5 voor jongens en meisjes beginners en van half 5 tot half 6 voor jongens en meisjes gevorderd van 10 tot 17 jaar.

Wat kost het? 
Na 2 gratis proeflessen kan er gekozen worden voor een 10 rittenkaart. Deze is 3 maanden geldig en kost € 35 (met Stadspas € 20). Na afloop van de 10 ritten is het de bedoeling om definitief lid te worden. De jaarcontributie bedraagt dan € 120 (2022). Vergoeding van de jaarcontributie kan via de Stadspas of via het Jeugd Fonds Sport. Info en aanmelden bij dit Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Evenementen?
Naast de trainingen worden er geregeld toernooien gehouden. Bij gebleken geschiktheid kan er ook aan de tafeltenniscompetitie worden deelgenomen. Sinds september 2021 speelt team IJburg met 1 jeugdteam in de juniorencompetitie.

NB: Degenen die op IJburg spelen en daar contributie betalen kunnen zonder extra kosten gebruik maken van de trainingsfaciliteit in Diemen op donderdag van 18:30 tot 19:30 uur.

Aanmelden met de knop hieronder!

AanmeldnIjburg