Geen evenementen

Sinds september 2015 kan er in clubverband worden getafeltennist bij buurtsportvereniging TTV Diemen/Team IJburg. Het initiatief wordt ondersteund door Stadsdeel Oost en de Tafeltennisvereniging Diemen. De bedoeling is om op een gezellige en sportieve manier het tafeltennissen aan te leren en te ontwikkelen.

Waar?
Er wordt gespeeld in de sportzaal van de Laterna Magica /Het Podium School aan de Eva Besnyöstraat no. 491 op IJburg.

Wanneer?
Elke vrijdag (behalve op feestdagen en tijdens de schoolvakanties) wordt er in twee groepen getraind. Van half 4 tot half 5 voor jongens en meisjes beginners (6 t/m 10 jaar) en van half 5 tot half 6 voor jongens en meisjes gevorderd van 10 tot 14 jaar.

Wie?
Beide trainingen worden verzorgd door Maurice Schulte.

Wat kost het?
Na 2 gratis proeflessen kan er gekozen worden voor een 10 rittenkaart. Deze is 3 maanden geldig en kost € 30,-(Met Stadspas € 15,-). Na afloop van de 10 ritten is het de bedoeling om definitief lid te worden. De jaarcontributie bedraagt dan € 100,-(2020). Vergoeding van de jaarcontributie kan via de Stadspas of via het Jeugd Fonds Sport.

Evenementen?
Naast de trainingen worden er geregeld toernooien gehouden. Bij gebleken geschiktheid kan er ook aan de tafeltenniscompetitie worden deelgenomen. De bedoeling is om bij voldoende aanbod met enkele Team IJburg Teams te gaan deelnemen.

NB: Degenen die op IJburg spelen en daar contributie betalen kunnen zonder extra kosten gebruik maken van de trainingsfaciliteit in Diemen op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur.

AanmeldnIjburg