Op dit moment verblijven er, voor zover ons bekend, 2 mede tafeltennissers in de ziekenboeg.

Fedor Sikkes is overspannen geraakt, en dus zal het eerste seniorenteam voorlopig niet op hem kunnen rekenen.

Meer recent is het bericht van het ongeluk dat Leobard Hinfelaar is overkomen. In zijn vakantie in Oostenrijk is hij tijdens de schaatsles ongelukkig ten val gekomen en heeft een heup gebroken. Naar wij hoorden heeft ook hij nu een kunstheup! Vanaf deze plaats wensen wij hem veel sterkte en een spoedig herstel toe.

Het kan je misschien zijn opgevallen dat een medelid langere tijd niet op de clubavond was. Dat kan natuurlijk om allerlei redenen zijn, maar soms is er sprake van ziekte of ander ongemak. Als je zo iemand weet?? Geef het dan aan ons door!

Update:

Cor Dapper heeft de ziekenboeg verlaten en is al weer achter de groene tafel gesignaleerd! Leobard en Fedor hebben nu gezelschap gekregen van Martin Vos! Die heeft met klussen een rare misstap gemaakt en op hardhandige wijze zijn knie verdraaid, waarna de spieren van zijn onderbeen zijn afgescheurd. Inmiddels is hij geopereerd en d.m.v. elastiek zijn die spieren weer aan elkaar gehecht. Gevolg; heel veel pijn, 6 weken met het been omhoog en een herstelperiode van minstens 4 maanden! Wij wensen hem van harte een snel en volledig herstel toe. En wij hopen dat Leobard en Fedor het "voorbeeld" van Cor binnenkort kunnen volgen! Sterkte allemaal!