Beste leden,

De clubkampioenschappen zijn om een aantal redenen niet doorgegaan in mei. Dus halen we dat in in de weken zonder competitie in oktober. Ook is het noodzakelijk een Algemene Ledenvergadering te houden om (eindelijk) de financiën te bespreken en hopelijk goed te keuren. Tevens is er een vacature voor de voorzittersfunctie.

Schrijf dus het volgende programma in je agenda en kom massaal:

Donderdag 18 oktober: Clubkampioenschappen recreanten en 2e/3e klasse: Inschrijven kan bij Frans; er hangen briefjes op het raam.

Donderdag 25 oktober: Clubkampioenschappen 4e/5e/6e klasse: Inschrijven kan bij Frans; er hangen briefjes op het raam.

Donderdag 1 november: ALGEMENE LEDENVERGADERING. Aanvang 20.15 uur. Notulen vorige vergadering en agenda volgen binnenkort. En ja, we zoeken nog steeds een voorzitter.

Ik hoop jullie allemaal te zien op deze data en wens jullie de komende weken veel spelplezier.

Namens het Bestuur

Peter Benard