In een gezellig toernooi met veel spannende wedstrijden was het uiteindelijk TTV Diemen-speler Dylan Plett die de titel op zijn naam mocht schrijven! Een verrassing mag dit niet echt genoemd worden, aangezien hij met afstand de hoogst geplaatste deelnemer was. De strijd om de nummer 2 en 3 in deze zeskamp ging gelijker op. Het was Rien van der Hoek die nipt met 3-2 Patrick Ceelie wist te verslaan.

Spannend was het ook in de B-poule, waar vooral veel jeugd actief was. Inmiddels spelend voor Tempo Team, maar ook lang voor TTV Diemen actief, Jamil Abdul wist de B-poule te winnen. In een mooie finale betwiste hij Marcel van Velzen. De 3e plek werd door Geerd-Jan Paardekooper opgeëist. Het IJburgse talent Florian Christian won de troostronde van de B-poule.

Hopelijk tot volgend jaar!