Geweldig nieuws! Wij als Tafeltennisvereniging Diemen zijn genomineerd voor Sportvereniging van het Jaar in de gemeente Diemen!

Deze nominatie hebben we te danken aan onze sportieve prestaties en vooral onze maatschappelijke betrokkenheid bij het stimuleren van de sport bij de jeugd. Deze verkiezing wordt georganiseerd door de stichting Loswalfestival in samenwerking met de sportraad. Een commissie samengesteld uit Jos Muller (gemeente Diemen), Jeroen Klaase (wethouder sport), Dionne Tool (buurtsportcoach), Danny Mica (stichting Loswalfestival) en Oscar Borghardt (DiemerNieuws) zal uit alle genomineerden de uiteindelijke winnaar kiezen.

De verkiezing en de bekendmaking van de uiteindelijke winnaar zal vrijdagavond 25 mei om 20:00 plaatsvinden in de feesttent van de Venserkade.
Iedereen van onze vereniging is hiervoor uitgenodigd! Dus kom gezellig langs!

Afbeeldingsresultaat voor sportmarkt diemen