Tafeltennisvereniging Diemen

Op vrijdag 9 maart j.l. werd opnieuw een Ouder-Kind toernooi georganiseerd in de gymzaal van Laterna Magica op IJburg.

De belangstelling was dit keer verrassend groot. Maar liefst 9 teams namen deel. Vaders, moeders, opa’s en oma’s zetten hun beste beentje voor om hun jonge teamgenoten een plezierige middag te bezorgen.
Ondanks de niveauverschillen werd het een spannend toernooi met veel teams die uiteindelijk in de middenmoot eindigden.

Het Team van Niels werd 1e, Ruby 2e en Rens 3e. Zij kregen een prachtige beker als aandenken. Isabella, Freddy, Tim en Rogier wonnen allemaal evenveel partijen. Florian samen met Jonathan en Enzo samen met zijn moeder en Peter Fritz eindigden op de laatste 2 plaatsen. Iedereen kreeg een medaille als beloning.

Allemaal bedankt voor het enthousiasme en de geweldige inzet. Dat geldt natuurlijk ook voor alle ouders/opa’s/oma’s en verzorgers.

Paul Molenaar kon wegens ziekte helaas niet aanwezig zijn. Dylan & Sabrina met steun van Ben en Peter zorgden voor een goed verloop van het toernooi. Bedankt voor jullie organisatie en ondersteuning!

De aanwezige volwassenen werden geïnformeerd over de mogelijkheid om elke dinsdagavond tussen half 8 en half 10 in dezelfde zaal te komen tafeltennissen. Er waren echt wel talenten bij. Dus wie weet.

0
0
0
s2smodern