Afbeeling NJMZoals ieder jaar organiseert de NTTB de Nationale Jeugdmeerkampen. Vanuit elke afdeling plaatsen zich de beste spelers en speelsters uit elke leeftijdsgroep zich voor deze reeks toernooien. Op 1 oktober is afgetrapt met de voorronde in de afdeling Holland-Noord. Dit jaat met maar twee spelers, Lawrence en Anroedh. Helaas wisten beiden zich niet te plaatsen voor de afdelingsfinale.

Wel geplaatst voor de finale waren Joeri en Anuar vanwege hun behaalde B-licentie. Ook Leia en Jayno mochten meedoen aan de finale, omdat in hun leeftijdscategorie te weinig aanmeldingen waren voor een voorronde.

Helaas wist Leia geen wedstrijd te winnen. Wel is zij de 2e reserve voor onze afdeling. Bij de jongens was er meer succes. Met goed spel wisten Joeri, Anuar en Jayno hun poule te winnen. En poulewinst betekent plaatsing voor de kwartfinale van Nationale Jeugdmeerkampen. Deze kwartfinale zal worden gespeeld op 3 december. Exacte locatie is op dit moment nog niet bekend. Voor meer informatie kun je kijken op deze link.

s2sdefault