IJBurgBrugHeering 1024x664TTV Diemen en IJburg Sinds enige tijd bestaat er een samenwerking tussen Diemen en het Stadsdeel Oost om in IJburg tafeltennis mogelijk te maken. Op de scholen in IJburg zullen in de nabije toekomst regelmatig clinics worden gegeven om ook de schooljeugd van IJburg enthousiast te maken om te gaan tafeltennissen. Daarbij wordt er zowel voor de naschoolse lessen maar ook voor een directe kennismaking met de TTV Diemen aan promotie gedaan. In eerste instantie is het de bedoeling om een soort satellietclub van de TTV Diemen op te richten.

Een soort TTV Diemen-IJburg dus. De spelers en speelsters kunnen direct lid worden of eerst een 10 of 20 rittenkaart aanschaffen. Ze kunnen dan onder de naam van Diemen eventueel samen met de Diemense leden competitie gaan spelen. Voorlopig bevindt een en ander zich nog in het prille begin. Ter ondersteuning krijgt de TTV Diemen van de Gemeente Amsterdam een jaar lang een z.g. combinatiefunctionaris toegewezen. Die is 4 uur per week inzetbaar voor clinics op scholn en 2 uur per week voor ondersteuning/leiding bij naschoolse lessen en de training van nieuwe leden tijdens de verenigingsuren. Daarnaast zullen er, speciaal voor de jeugd van IJburg een aantal toernooitjes worden georganiseerd. De data hiervan zijn nog niet allemaal bekend, zie hiervoor onderstaande agenda. De naschoolse lessen en de verenigingsuren zijn elke vrijdag van 15.30 uur tot 17.30 uur en worden, net als de toernooitjes, gehouden in de gymzaal van de Laterna Magica School – Het Podium - Eva Besnyostraat 491, 1087 LG Amsterdam –IJburg.

Mocht het aanbod sterk groeien dan zal er gekeken worden naar alternatieve verenigingsuren en/ of locaties. Voor inlichtingen kun je terecht bij Peter Fritz – tel. 06-10587524 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Evenementen overzicht Laterna Magica

Evenement Datum tijd Voor wie
Voorronde Pingpong Challenge 9 december 16:30 – 17:30 Vanaf 9 jaar
Voorronde Pingpong Challenge 16 december 15:30 – 16:30 6 t/m 8 jaar