TTsport logo twitterHet verheugt ons dat eind vorig jaar de aflopende overeenkomst met TT Sport is verlengd. De samenwerking met Michel en Mariska de Boer begon 5 jaar gelden toen wij ons 60 jarig bestaan vierden.

TT Sport is sindsdien onze clubleverancier voor alle tafeltennisbenodigdheden. Op de site www.ttsport.nl is een uitgebreid aanbod van rubbers, bats, shirts, kleding, schoeisel en accessoires te bekijken.

Eén keer per jaar komen Mariska en Michel met een verkoopstand naar de club. Meestal bij de aanvang van het nieuwe seizoen eind augustus begin september. Ze geven je direct een deskundig advies bij de aanschaf van batjes en plakken tegen een kleine vergoeding de nieuwe rubbers op je batje. Voor kleding en schoeisel hebben ze meestal bijzonder gunstige aanbiedingen.De leden van TTV Diemen profiteren van hoge kortingen op vrijwel alle grote merken. De lijst met kortingspercentages  is op aanvraag beschikbaar.

Wil je goed advies en direct de aanschafprijs met korting weten, check dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het beste is om online aankopen via Berry Manschot (jeugd), Frans van Groenestein (senioren) of Peter Fritz te regelen. Samenvoegen van bestellingen betekent meestal dat er geen verzendkosten betaald hoeven worden.

Dus voor kwaliteit en deskundig advies TTSPORT