Tafeltennisvereniging Diemen

Aanstaande donderdag 4 mei is de zaal dicht vanwege dodenherdenking 2de WO.

Next Thursday May 4 no tabletennis because we remember the victims of WW 2.

peter erelidHoi allen,

Tijdens de afgelopen ALV ben ik afgetreden als bestuurslid Jeugdzaken. De ontwikkelingen bij de jeugdafdelingen in Diemen en IJburg waar ik mij sterk voor inzet, vragen zoveel aandacht, dat ik mij daar, naast het geven van de lessen, zoveel mogelijk voor wil inzetten. De club wil en verdient een sterke en stabiele jeugdafdeling. Samen met Danny, Kant, Lucia, Martin en Bram in Diemen, Martine, Rachel en Maurice in IJburg en de medewerking van de ouders wordt daar hard aan gewerkt.

Dit jaar ben ik 50 jaar lid van de TTV Diemen en ben dat nog steeds met veel plezier. Tijdens de vergadering kreeg ik als afscheid van het bestuur voor het 50 jarig lidmaatschap en vrijwilliger jeugdzaken/bestuurslid sinds 2011,naast een prachtige bos bloemen en een fles wijn,  een oorkonde uitgereikt waarop ik tot erelid ben benoemd. Dat was voor mij een grote verrassing. Het gebaar waardeer ik zeer en ik ervaar deze benoeming ook als een hele eer!

Maar, ik ben voorlopig nog niet met "Clubpensioen" hoor!

Ik hoop dat er binnenkort iemand komt die tot het bestuur wil toetreden, dan is het team weer compleet. Ik roep iedereen op die een steentje wil bijdragen.

Met sportieve groet,

Peter Fritz