Beste leden!

Op donderdag 10 december willen wij een Algemene Ledenvergadering houden. Deze zal (als de coronaregels ons dat nog toestaan) plaatvinden in onze sportzaal in het Wethouder Duran Sportcentrum. Aanvang 20.00 uur. Zoals gebruikelijk zal de vergadering zo kort mogelijk worden en kan er na afloop nog gespeeld worden. LET OP!  TIJDENS DE VERGADERING WORDT ER NIET GESPEELD! Voorafgaand aan de vergadering krijg u tijdig per mail de agenda en de jaarstukken toegestuurd. Als u vooraf reeds vragen hebt mail dat dan tijdig naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Denk ook vast na over wat u ter ondersteuning van het bestuur of als bestuurslid voor de TTV Diemen kunt betekenen(er zijn vacatures). Meld u voorafgaand aan de vergadering, tijdens een van de clubavonden, aan bij onze voorzitter Els v.d. Valk of stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.