Beste leden van Team IJburg!

Zoals jullie weten mogen jullie als lid van de TTV Diemen – ook de 10 rittenkaartenhouders – vanaf komende donderdag 30 juli  elke donderdag ook gebruik maken van de sportzaal van het Weth.Duran Sportcentrum in Diemen.

Het begint om half 7 en duurt tot 8 uur.

Er wordt samen met de jeugd van TTV Diemen getraind onder leiding van Berry en/of Danny. Als je liever vrij wil spelen dan mag dat natuurlijk ook.

Nog heugelijker is het dat we al vanaf vrijdag 21 augustus weer in de gymzaal van Laterna Magica mogen. Op 21 augustus is het vrij spelen. Op 28 augustus is Maurice er weer en zal de training voor de liefhebbers worden hervat.

We mochten eerst niet eerder dan 4 september in de zaal, maar gelukkig geeft de Gemeente Amsterdam toestemming om al op 21 augustus  aan de gang te gaan.

Zowel in Diemen als op IJburg verzoeken wij jullie je aan te melden bij binnenkomst en je handen te ontsmetten. Als je uitgespeeld bent en je hebt een batje gebruikt, dan moet je dit met een hygiënisch doekje schoonmaken. Bij vertrek weer even je handen ontsmetten. Alle spullen daarvoor zullen aanwezig zijn.

Vergeet dit alsjeblieft niet!

Graag tot volgende week in Diemen en anders zien we je weer vanaf 21 augustus in de gymzaal op IJburg!

Met sportieve groet en tot gauw,

Martine, Rachel, Maurice en Peter