Beste leden,

De clubkampioenschappen zijn om een aantal redenen niet doorgegaan in mei. Dus halen we dat in in de weken zonder competitie in oktober. Ook is het noodzakelijk een Algemene Ledenvergadering te houden om (eindelijk) de financiën te bespreken en hopelijk goed te keuren. Tevens is er een vacature voor de voorzittersfunctie.

Schrijf dus het volgende programma in je agenda en kom massaal:

Donderdag 18 oktober: Clubkampioenschappen recreanten en 2e/3e klasse: Inschrijven kan bij Frans; er hangen briefjes op het raam.

Donderdag 25 oktober: Clubkampioenschappen 4e/5e/6e klasse: Inschrijven kan bij Frans; er hangen briefjes op het raam.

Donderdag 1 november: ALGEMENE LEDENVERGADERING. Aanvang 20.15 uur. Notulen vorige vergadering en agenda volgen binnenkort. En ja, we zoeken nog steeds een voorzitter.

Ik hoop jullie allemaal te zien op deze data en wens jullie de komende weken veel spelplezier.

Namens het Bestuur

Peter Benard

Wedstrijdsecretaris

Gerard van Dungen

secretaris

In een gezellig toernooi met veel spannende wedstrijden was het uiteindelijk TTV Diemen-speler Dylan Plett die de titel op zijn naam mocht schrijven! Een verrassing mag dit niet echt genoemd worden, aangezien hij met afstand de hoogst geplaatste deelnemer was. De strijd om de nummer 2 en 3 in deze zeskamp ging gelijker op. Het was Rien van der Hoek die nipt met 3-2 Patrick Ceelie wist te verslaan.

Spannend was het ook in de B-poule, waar vooral veel jeugd actief was. Inmiddels spelend voor Tempo Team, maar ook lang voor TTV Diemen actief, Jamil Abdul wist de B-poule te winnen. In een mooie finale betwiste hij Marcel van Velzen. De 3e plek werd door Geerd-Jan Paardekooper opgeëist. Het IJburgse talent Florian Christian won de troostronde van de B-poule.

Hopelijk tot volgend jaar!

Geweldig nieuws! Wij als Tafeltennisvereniging Diemen zijn genomineerd voor Sportvereniging van het Jaar in de gemeente Diemen!

Deze nominatie hebben we te danken aan onze sportieve prestaties en vooral onze maatschappelijke betrokkenheid bij het stimuleren van de sport bij de jeugd. Deze verkiezing wordt georganiseerd door de stichting Loswalfestival in samenwerking met de sportraad. Een commissie samengesteld uit Jos Muller (gemeente Diemen), Jeroen Klaase (wethouder sport), Dionne Tool (buurtsportcoach), Danny Mica (stichting Loswalfestival) en Oscar Borghardt (DiemerNieuws) zal uit alle genomineerden de uiteindelijke winnaar kiezen.

De verkiezing en de bekendmaking van de uiteindelijke winnaar zal vrijdagavond 25 mei om 20:00 plaatsvinden in de feesttent van de Venserkade.
Iedereen van onze vereniging is hiervoor uitgenodigd! Dus kom gezellig langs!

Afbeeldingsresultaat voor sportmarkt diemen

Tijdens het ouder-kind toernooi, waar al eerder over werd bericht, werden er opnames en interviews gemaakt door TV IJburg. Leuk dat zij Team IJburg in beeld willen brengen. Zeer benieuwd wat ze ervan gemaakt hebben!

Inmiddels staan de beelden online, hier kun je ze bekijken!

ouderkind 12

beterschap appel peer liefSjef Schouten en Niels Laan moeten het al enige tijd doen zonder hun vaste maten Martin Vos en Frans de Ridder. Martin en Frans zijn in de ziekenboeg beland en zijn voorlopig niet inzetbaar. Inmiddels is jeugdspeler Mikal van Eijk aan het team toegevoegd. Het team is daarmee wel weer compleet, maar Martin en Frans worden node gemist in dit vriendenteam.
Namens allen, van harte beterschap allebei en hopelijk kunnen jullie  weer snel aan de tafel!  Vooral Sjef mist jullie heel erg dus gauw beter worden hoor!!
w.g.een waarnemer…..

Op vrijdag 9 maart j.l. werd opnieuw een Ouder-Kind toernooi georganiseerd in de gymzaal van Laterna Magica op IJburg.

De belangstelling was dit keer verrassend groot. Maar liefst 9 teams namen deel. Vaders, moeders, opa’s en oma’s zetten hun beste beentje voor om hun jonge teamgenoten een plezierige middag te bezorgen.
Ondanks de niveauverschillen werd het een spannend toernooi met veel teams die uiteindelijk in de middenmoot eindigden.

Het Team van Niels werd 1e, Ruby 2e en Rens 3e. Zij kregen een prachtige beker als aandenken. Isabella, Freddy, Tim en Rogier wonnen allemaal evenveel partijen. Florian samen met Jonathan en Enzo samen met zijn moeder en Peter Fritz eindigden op de laatste 2 plaatsen. Iedereen kreeg een medaille als beloning.

Allemaal bedankt voor het enthousiasme en de geweldige inzet. Dat geldt natuurlijk ook voor alle ouders/opa’s/oma’s en verzorgers.

Paul Molenaar kon wegens ziekte helaas niet aanwezig zijn. Dylan & Sabrina met steun van Ben en Peter zorgden voor een goed verloop van het toernooi. Bedankt voor jullie organisatie en ondersteuning!

De aanwezige volwassenen werden geïnformeerd over de mogelijkheid om elke dinsdagavond tussen half 8 en half 10 in dezelfde zaal te komen tafeltennissen. Er waren echt wel talenten bij. Dus wie weet.

Vanaf 13 maart a.s. kan er elke dinsdagavond van half 8 tot half 10 (behalve 20 maart en 1 mei) worden getafeltennist in de Gymzaal van Laterna Magica aan de Eva Besnyostraat 493 – IJburg. Voor alle leden van de TTV Diemen is deze extra avond geheel gratis. Voor niet leden bedragen de kosten voor jongeren tot 18 jaar € 3,50 en voor volwassenen € 5,-- per avond. Op vertoon van geldige Stadspas geldt een korting van 50%. Voor informatie of het lidmaatschap, klik op deze link. Zijn er vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De percentagelijsten voor het najaar van 2017 staan op de website. Met dank aan Henry!