Groot nieuws.
Hoogste seniorenteam en laagste jeugdteam KAMPIOEN!
Prachtig nieuws van Diemen 4 jeugd en Diemen 1 senioren.
Beiden zijn kampioen geworden. De debutanten (voor het eerst spelen
ze competitie) van Diemen 4 zijn erin geslaagd om het kampioenschap
te behalen in de 6 e klasse. Knap hoor! En, ijzersterk met maar liefst 85
punten eerste geworden. Gefeliciteerd Robin, Denis, Bing en Otman! Dat
belooft wat voor het volgende seizoen!
Onze club mag zich zeker gelukkig prijzen met voor het eerst in meer
dan 25 jaar weer een team naar de 1 e klasse. Patrick, Fedor en Wouter
hebben, in een op zich lastige poule, een pracht prestatie geleverd. Met
70 punten waren ze uiteindelijk ongenaakbaar voor de concurrentie in de
2 e klasse.. Van harte gefeliciteerd met dit knappe resultaat! Nu eerst
maar even wennen aan de 1 e klasse en dan deze lijn voortzetten.

Namens
Het bestuur van de TTV Diemen.
Peter Fritz

Beste leden,

I.v.m. de aankomende feestdagen zijn we gesloten op onderstaande data:

- donderdag 5 december

- donderdag 26 december

In december kun je dus bij ons terecht op donderdag 12 en 19 december.

uitnodiging 2opA4 racketmix Oost 1

enquete

De datum voor het komende recreantenetentje als afsluiting van het
seizoen is vastgesteld op donderdag 11 juli 2019. De eerder genoemde data
bleken niet zo gunstig! Ook niet recreanten zijn van harte welkom! De
locatie waar het zal plaatsvinden wordt later bekend gemaakt. Ook mee
uit eten?? Zet je naam dan op de lijst in de sportzaal of mail

Volgens goede gewoonte gaan we ook dit jaar, als afsluiting van het seizoen, samen met de recreanten uit eten. Uiteraard voor eigen rekening! Maar,

voor de goede orde, als andere leden ook mee willen??? Geen probleem. De eerstgeplande datum is vrijdag 28 juni, maar we hebben nog 3 extra data uitgezocht ( 5 - 11 of 12 juli) dus we moeten maar zien of het gaat lukken. Waar we naar toe gaan? Kom maar met suggesties! De eerste locaties zijn al genoemd n.l. Het Wapen van Diemen of Cheers.  Frankendael of Lotgenoten zijn misschien ook opties? Eerst maar een datum!! De intekenlijst hangt in de zaal dus zet z.s.m. je naam en voorkeursdatum er op!!!

Op 2, 9 en 16 mei traint de jeugd vanaf 18:30 tot 20:00 uur. De senioren trainen daarna vanaf 20:00 tot 22:30 uur. Op 23 en 30 mei zijn wij gesloten vanwege respectievelijk de europese verkiezingen en hemelsvaartdag. Op 6, 13, 20 en 27 Juni kan er bij voldoende belangstelling een balletje geslagen worden vanaf 20:00 tot 22:30 voor zowel jeugd als senioren. 27 juni is tevens de laatste avond dat wij open zijn. Het nieuwe seizoen begint dan weer op 29 augustus a.s. volgens de standaard indeling.

De trainingen op IJburg gaan gewoon volgens het reguliere schema door. De laatste avond op IJburg vindt plaats op 5 juli. Het nieuwe seizoen in IJburg begint weer op 6 september a.s.

De Roparun is een estafetteloop met startlocaties in Parijs en Hamburg en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan anderhalve marathon(!). Daarnaast bestaat een team uit minimaal twee fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken en gemiddeld bestaat een team uit 25 personen. Naast de sportieve inspanning, moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het doel. Teams doen dit door het organiseren van allerlei acties. Denk hierbij aan het inpakken van boodschappen, het wassen van auto’s, het houden van collectes en het zoeken naar sponsors. Ook zijn de leden van een team verplicht Roparun loten te verkopen waarvan de opbrengst ten goede komt aan het doel. De drie teams met de hoogste opbrengst en de vier teams die een prijs hebben gewonnen naar aanleiding van hun gelopen snelheid worden gehuldigd tijdens het eindfeest van de Roparun wat een aantal weken na de finish plaatsvindt. Op die avond wordt ook de totale opbrengst van de Roparun bekend gemaakt. De afgelopen 27 edities van de Roparun is al meer dan 84 miljoen euro opgehaald voor zorg voor mensen met kanker. Aan deze Roparun doet dit jaar ook onze eigen Berry Manschot mee. Hij doet mee voor Technische Unie 1 (team 15) en zal het team per fiets begeleiden. Uiteraard is het de bedoeling dat er heel veel geld wordt opgehaald voor het goede doel, de kankerbestrijding. Sommige van onze leden hebben al loten gekocht bij Berry maar doneren kan natuurlijk ook!! En zou het niet leuk zijn Berry met een leuk bedrag van de tafeltenniscollega's een steuntje in de rug te geven???? Meer weten? Klik dan hier. DOE JE OOK MEE????

Roparun 2019