Tafeltennisvereniging Diemen

Tijdens de Amsterdamse Sportweek biedt de TTV Diemen de gelegenheid om in Diemen en Amsterdam - IJburg, gratis kennis te maken met tafeltennis.

Voor jeugd van 8 jaar en ouder, eventueel samen met ouders, is het mogelijk om deel te nemen. 

Er is keuze uit 2 speellocaties.

Op vrijdag 17 en 24 september van 15.30 tot 16.30 uur locatie Gymzaal Laterna Magica - Eva Besnyostraat 491 – 1087 LG Amsterdam

Op donderdag 23 september van 19.00 tot 19.45 uur locatie Sportcentrum Wethouder F.B. Duran – Ouderkerkerlaan 10 – 1112 BE Diemen

Tijdens de Sportweek is er een speciale aanbieding om met extra korting een 10 rittenkaart aan te schaffen.

Schrijf je wel eerst even in via :

Voor Diemen, klik hier

Voor IJburg, klik hier

Je kunt deelnemen op beide locaties en op alle speeldagen! 

Het dragen van sportschoenen(zonder zwarte zolen) is verplicht.

  

 VRM21 456 SPORTWEEK LOGO liggend RGB

 

 

0
0
0
s2smodern

DOE MEE EN STEUN ONS!

VANAF 5 SEPTEMBER T/M 13 NOVEMBER 2021 ONTVANG JE EEN SPONSORPUNT BIJ ELKE 10 EURO BOODSCHAPPEN EN BIJ GESELECTEERDE ACTIEPRODUCTEN.

KRAS DE UNIEKE CODE VAN JE VOUCHER OPEN EN SCAN DE QR CODE MET JE MOBIELE TELEFOON OF GA NAAR PLUS.NL/SPONSORPUNTEN, ZOEK DE TAFELTENNISVERENIGING DIEMEN. VOER DE UNIEKE CODE IN EN ACTIVEER!!

GEEF DIT OOK DOOR AAN JE VRIENDEN EN FAMILIE!

HOE MEER SPONSORPUNTEN HOE MEER EURO’S DAT OPLEVERT VOOR ONZE CLUB.

ALVAST BEDANKT!

HET BESTUUR

0
0
0
s2smodern

Donderdag 9 september vanaf 19.30 uur in onze zaal in het Wethouder Duran Sportcentrum.

 

Eenmalige uitverkoop van sportkleding, bats en hoesjes bij de TTV Diemen!

 

In de loop der jaren zijn er diverse polo’s en shirts aangeschaft. We hebben daar nog het een en ander van overgehouden. Ze liggen nu ongebruikt in de kast, daarom willen we deze nu tegen zeer gunstige prijzen te koop aanbieden.

Verder zijn er nog diverse nieuwe allround batjes, hoesjes en een gloednieuw supersnel rubber!

 

Wees er snel bij! Op=op!

0
0
0
s2smodern
0
0
0
s2smodern

De zaal in de Weth. Duran Sporthal is vanaf 5 augustus a.s. weer beschikbaar. Iedereen is van harte welkom. Omdat we al zoveel weken gemist hebben gaan we dit zomerseizoen gewoon door. Tot begin september is de zaal Is open vanaf half 8 tot 10 uur.
Voor zover nodig blijven in verband met corona de aanwijzingen en de hygiëne- maatregelen van kracht. Kleedkamers en douches mogen weer gebruikt worden. Het advies is –zeker in een gesloten ruimte – zoveel mogelijk afstand te bewaren en niet tegelijk met veel anderen de kleedkamers of doucheruimtes te gebruiken.

Vanaf donderdag 2 september worden de speeltijden weer verruimt. Daarover komt tijdig een mededeling.

Tot gauw!

Namens het bestuur van TTV Diemen.

Peter Fritz

 

0
0
0
s2smodern
Beste leden,
 
We mogen weer! Lekker spelen en praten met elkaar. Ik was er wel ruim aan toe na een half jaar en een eerdere periode van lockdown. Ik hoop dat alles goed met jullie gaat en vooral dat je gezond bent.
 
Aanstaande donderdag 20 mei is de eerste avond. De zaal is open vanaf 19.00 uur tot 22.30 uur. Vanaf september is dat van 18.30 uur tot 23.00 uur. Aangezien er maar 30 personen in de zaal mogen roepen we jullie op niet massaal om 20.00 uur te komen maar of vroeger of later dan die tijd indien mogelijk zodat er spreiding ontstaat en we bij een grote toeloop allemaal kunnen spelen. Bijgaand treffen jullie het protocol aan en we gaan ervan uit dat iedereen zich daaraan houdt zodat iedereen zich veilig kan voelen.
We gaan de hele zomer door vanwege alle avonden die we niet konden spelen behalve 15, 22 en 29 juli  i.v.m. de kinderzomerspelen.
 
Ik hoop jullie allemaal te zien donderdag en in goede gezondheid.
 
Sportieve groet, namens het bestuur
0
0
0
s2smodern

TTV Diemen-lid Marga Looijschelder heeft de Kunstprijs van de gemeente Diemen gewonnen! haar schilderij, genaamd "Diemen Noord, een ligging", is door de jury beoordeeld als beste inzending. Een foto van het schilderij ziet u hieronder.

Namens het bestuur feliciteren wij haar van harte! 

Klik op deze link voor het volledige artikel.

0
0
0
s2smodern

Berry Manschot heeft besloten om per 1 januari aanstaande te stoppen als vrijwilliger/trainer/coach en jeugdleider van de Tafeltennis Vereniging Diemen.  Na 16 jaar vol hoogte- en dieptepunten bij onze jeugdafdeling houdt hij het voor gezien. Door een sterke terugloop van het aantal jeugdleden en het gebrek aan voldoende aanwas in de afgelopen twee jaar, ontbreekt hem de drive om nog een fors deel van zijn vrije tijd hiervoor op te offeren. 

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van donderdag 10 december is er, met bloemen voor zijn Wendy en een kluskaart voor hemzelf, officieel afscheid genomen. De TTV Diemen is hem veel dank verschuldigd. Het bestuur betreurt zijn besluit, maar heeft ook volledig begrip voor zijn beslissing om meer beschikbaar te zijn voor zijn gezin. Berry blijft als lid van harte welkom om af en toe zelf nog een balletje te slaan bij de jeugd of de senioren. 

De huidige assistent-trainer, Danny Bleijerveld,  zal samen met Patrick Ceelie, Fedor Sikkes en Peter Fritz de training en kennismakingslessen voor de bestaande en nieuwe jeugdleden bij toerbeurt verzorgen. Het aanbod blijft, zodra we weer kunnen spelen, op donderdagen van 19.00 tot 20.00 uur in de sportzaal van het Weth. Duran Sportcentrum. Vanaf dan zijn ouders die tegelijk met hun kind(eren)willen meedoen, ook van harte welkom.  Tot 19 januari is de sporthal vanwege de lockdown gesloten.  Het bestuur hoopt dat er daarna weer volop gespeeld kan worden. Zodra hierover meer bekend is zullen wij dit laten weten via de mail maar ook op www.ttvdiemen.nl. Wil je meer weten over de jeugdtrainingen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of bel Peter Fritz op 06 10587524

0
0
0
s2smodern

Beste leden en niet leden!

Helaas, helaas moeten we weer stoppen met trainen en spelen. Vanaf a.s. donderdag 17 DECEMBER is de sporthal gesloten en is er geen gelegenheid tot spelen in ieder geval t/m 19 januari. We berichten jullie als het weer mag en kan.

Ondanks de beperkingen fijne feestdagen gewenst.

Namens het Bestuur van de ttv. Diemen

Peter Benard
(secretaris a.i.)

0
0
0
s2smodern