Tafeltennisvereniging Diemen

De Roparun is een estafetteloop met startlocaties in Parijs en Hamburg en een gezamenlijke finish in Rotterdam. Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan anderhalve marathon(!). Daarnaast bestaat een team uit minimaal twee fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken en gemiddeld bestaat een team uit 25 personen. Naast de sportieve inspanning, moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het doel. Teams doen dit door het organiseren van allerlei acties. Denk hierbij aan het inpakken van boodschappen, het wassen van auto’s, het houden van collectes en het zoeken naar sponsors. Ook zijn de leden van een team verplicht Roparun loten te verkopen waarvan de opbrengst ten goede komt aan het doel. De drie teams met de hoogste opbrengst en de vier teams die een prijs hebben gewonnen naar aanleiding van hun gelopen snelheid worden gehuldigd tijdens het eindfeest van de Roparun wat een aantal weken na de finish plaatsvindt. Op die avond wordt ook de totale opbrengst van de Roparun bekend gemaakt. De afgelopen 27 edities van de Roparun is al meer dan 84 miljoen euro opgehaald voor zorg voor mensen met kanker. Aan deze Roparun doet dit jaar ook onze eigen Berry Manschot mee. Hij doet mee voor Technische Unie 1 (team 15) en zal het team per fiets begeleiden. Uiteraard is het de bedoeling dat er heel veel geld wordt opgehaald voor het goede doel, de kankerbestrijding. Sommige van onze leden hebben al loten gekocht bij Berry maar doneren kan natuurlijk ook!! En zou het niet leuk zijn Berry met een leuk bedrag van de tafeltenniscollega's een steuntje in de rug te geven???? Meer weten? Klik dan hier. DOE JE OOK MEE????

 

Roparun 2019

0
0
0
s2smodern

Op donderdag 23 mei 2019 is het helaas niet mogelijk om een balletje bij ons te komen slaan. Dit i.v.m. de verkiezingen van het Europees Parlement.

Maar niet getreurd, de week erna zijn wij gewoon weer open voor iedereen! 

0
0
0
s2smodern

Donderdag 7 februari ben ik voor aanvang van een schilderklus in Purmerend gevallen.

Zo erg zelfs dat ik die zelfde middag ben geopereerd in het Dijklander Ziekenhuis in Purmerend. De spieren boven mijn linkerknie waren los gescheurd en zijn er toen weer aan vast gezet.

Vrijdag 8 februari  ben ik weer thuis gekomen met een brace om van mijn enkel tot aan mijn lies, welke ik voorlopig zal moet dragen. Gehele herstel zal zo’n 4 maanden duren.

Volgende week vrijdag 22 februari krijg ik een andere brace waardoor ik mijn knie 2 a 3 cm kan gaan buigen. Fysio zal dan gaan starten.

Vervelende is alleen dat ik niet ben verzekerd als ZZPer ( veel te duur ) waardoor ik geen inkomsten heb en mij Fysio zelf moet gaan betalen. Het is even niet anders.

Vaak zit het mee maar nu even niet.

Sportieve groet, Martin

0
0
0
s2smodern

Door Martin Vos zijn we daar vele jaren mee verwend, maar helaas is hij niet langer in de gelegenheid om dit evenement te organiseren. Een aantal leden misten dat toch wel en daarom hebben Henk Klein en ondergetekende een poging gedaan deze traditie in ere te herstellen.

Op donderdag 17 januari j.l. was het zo ver. De 28 deelnemende spelers hebben het, volgens de reacties, goed naar hun zin gehad. Waarschijnlijk door het plotseling opkomende winterweer was de opkomst niet zo hoog als we hadden gehoopt. Maar mede door spreekstalmeester Ben was het plezier er niet minder om!

De uitslag:

1. Wouter de Gast

2. Danny Bleijerveld

3. Mariusz Terebieniec

De foto's van het evenement zijn hier te vinden.

Voor herhaling vatbaar dus??

Miep Westerbeek.

 

21 IMG 4150 ttvdiemen nieuwjaarstoernooi 17jan2019 960px

0
0
0
s2smodern

Op dit moment verblijven er, voor zover ons bekend, 2 mede tafeltennissers in de ziekenboeg. 

Fedor Sikkes is overspannen geraakt, en dus zal het eerste seniorenteam voorlopig niet op hem kunnen rekenen.

Meer recent is het bericht van het ongeluk dat Leobard Hinfelaar is overkomen. In zijn vakantie in Oostenrijk is hij tijdens de schaatsles ongelukkig ten val gekomen en heeft een heup gebroken. Naar wij hoorden heeft ook hij nu een kunstheup! Vanaf deze plaats wensen wij hem veel sterkte en een spoedig herstel toe.

Het kan je misschien zijn opgevallen dat een medelid langere tijd niet op de clubavond was. Dat kan natuurlijk om allerlei redenen zijn, maar soms is er sprake van ziekte of ander ongemak. Als je zo iemand weet?? Geef het dan aan ons door!

 

Update:

Cor Dapper heeft de ziekenboeg verlaten en is al weer achter de groene tafel gesignaleerd! Leobard en Fedor hebben nu gezelschap gekregen van Martin Vos! Die heeft met klussen een rare misstap gemaakt en op hardhandige wijze zijn knie verdraaid, waarna de spieren van zijn onderbeen zijn afgescheurd. Inmiddels is hij geopereerd en d.m.v. elastiek zijn die spieren weer aan elkaar gehecht. Gevolg; heel veel pijn, 6 weken met het been omhoog en een herstelperiode van minstens 4 maanden! Wij wensen hem van harte een snel en volledig herstel toe. En wij hopen dat Leobard en Fedor het "voorbeeld" van Cor binnenkort kunnen volgen! Sterkte allemaal!

 
 
 
 
0
0
0
s2smodern

Op donderdag 17 januari a.s.willen we proberen een oude traditie in ere te herstellen n.l. het nieuwjaars ofwel oliebollentoernooi!

Het is de bedoeling dat alle leden, jong en oud, competiespeler of recreant, hieraan meedoen.

Om het extra gezellig te maken vragen wij iedereen ook iets te eten of drinken mee te nemen (wijn, bier, spa, sap, zoete/zoute versnaperingen)

Grote prijzen zijn er niet te winnen, maar het gaat vooral om de saamhorigheid en het plezier in onze sport.

We rekenen op jullie!

Henk en Miep.

 

0
0
0
s2smodern

Na de afgelopen algemene ledenvergadering zijn de contributies voor komend jaar vastgesteld. De contributies bedragen:

Recreanten jeugd Diemen:          € 100,-

Toeslag deelname competitie:   € 34,- (voor- en najaar)

 

Recreanten jeugd IJburg:             € 95,-

Toeslag deelname competitie:    (niet van toepassing)

 

Recreanten senioren Diemen:     €135,-

Toeslag deelname competitie:     €52,-  (voor- en najaar)

 

NB: de contributie dient per jaar vooruit te worden voldaan. Medio januari van het jaar ontvangt u van Club Collect een e-mail bericht
om de betaling te regelen. Dit kan via automatische incasso in 4 termijnen of met directe betaling via Ideal. Wij verzoeken u om uitsluitend gebruikt te maken van betaling via Club Collect.

 

Voor meer informatie over de totstandkoming van bovenstaande bedragen, kunt u contact opnemen met onze penningmeester.

0
0
0
s2smodern

Tijdens het ouder-kind toernooi, waar al eerder over werd bericht, werden er opnames en interviews gemaakt door TV IJburg. Leuk dat zij Team IJburg in beeld willen brengen. Zeer benieuwd wat ze ervan gemaakt hebben!

Inmiddels staan de beelden online, hier kun je ze bekijken!

 

ouderkind 12

0
0
0
s2smodern