Tafeltennisvereniging Diemen

Geweldig nieuws! Wij als Tafeltennisvereniging Diemen zijn genomineerd voor Sportvereniging van het Jaar in de gemeente Diemen!

Deze nominatie hebben we te danken aan onze sportieve prestaties en vooral onze maatschappelijke betrokkenheid bij het stimuleren van de sport bij de jeugd. Deze verkiezing wordt georganiseerd door de stichting Loswalfestival in samenwerking met de sportraad. Een commissie samengesteld uit Jos Muller (gemeente Diemen), Jeroen Klaase (wethouder sport), Dionne Tool (buurtsportcoach), Danny Mica (stichting Loswalfestival) en Oscar Borghardt (DiemerNieuws) zal uit alle genomineerden de uiteindelijke winnaar kiezen.

De verkiezing en de bekendmaking van de uiteindelijke winnaar zal vrijdagavond 25 mei om 20:00 plaatsvinden in de feesttent van de Venserkade.
Iedereen van onze vereniging is hiervoor uitgenodigd! Dus kom gezellig langs!

Afbeeldingsresultaat voor sportmarkt diemen

0
0
0
s2smodern

Tijdens het ouder-kind toernooi, waar al eerder over werd bericht, werden er opnames en interviews gemaakt door TV IJburg. Leuk dat zij Team IJburg in beeld willen brengen. Zeer benieuwd wat ze ervan gemaakt hebben!

Inmiddels staan de beelden online, hier kun je ze bekijken!

 

ouderkind 12

0
0
0
s2smodern

beterschap appel peer liefSjef Schouten en Niels Laan moeten het al enige tijd doen zonder hun vaste maten Martin Vos en Frans de Ridder. Martin en Frans zijn in de ziekenboeg beland en zijn voorlopig niet inzetbaar. Inmiddels is jeugdspeler Mikal van Eijk aan het team toegevoegd. Het team is daarmee wel weer compleet, maar Martin en Frans worden node gemist in dit vriendenteam.
Namens allen, van harte beterschap allebei en hopelijk kunnen jullie  weer snel aan de tafel!  Vooral Sjef mist jullie heel erg dus gauw beter worden hoor!!
w.g.een waarnemer…..

0
0
0
s2smodern

Op vrijdag 9 maart j.l. werd opnieuw een Ouder-Kind toernooi georganiseerd in de gymzaal van Laterna Magica op IJburg.

De belangstelling was dit keer verrassend groot. Maar liefst 9 teams namen deel. Vaders, moeders, opa’s en oma’s zetten hun beste beentje voor om hun jonge teamgenoten een plezierige middag te bezorgen.
Ondanks de niveauverschillen werd het een spannend toernooi met veel teams die uiteindelijk in de middenmoot eindigden.

Het Team van Niels werd 1e, Ruby 2e en Rens 3e. Zij kregen een prachtige beker als aandenken. Isabella, Freddy, Tim en Rogier wonnen allemaal evenveel partijen. Florian samen met Jonathan en Enzo samen met zijn moeder en Peter Fritz eindigden op de laatste 2 plaatsen. Iedereen kreeg een medaille als beloning.

Allemaal bedankt voor het enthousiasme en de geweldige inzet. Dat geldt natuurlijk ook voor alle ouders/opa’s/oma’s en verzorgers.

Paul Molenaar kon wegens ziekte helaas niet aanwezig zijn. Dylan & Sabrina met steun van Ben en Peter zorgden voor een goed verloop van het toernooi. Bedankt voor jullie organisatie en ondersteuning!

De aanwezige volwassenen werden geïnformeerd over de mogelijkheid om elke dinsdagavond tussen half 8 en half 10 in dezelfde zaal te komen tafeltennissen. Er waren echt wel talenten bij. Dus wie weet.

0
0
0
s2smodern

Vanaf 13 maart a.s. kan er elke dinsdagavond van half 8 tot half 10 (behalve 20 maart en 1 mei) worden getafeltennist in de Gymzaal van Laterna Magica aan de Eva Besnyostraat 493 – IJburg. Voor alle leden van de TTV Diemen is deze extra avond geheel gratis. Voor niet leden bedragen de kosten voor jongeren tot 18 jaar € 3,50 en voor volwassenen € 5,-- per avond. Op vertoon van geldige Stadspas geldt een korting van 50%. Voor informatie of het lidmaatschap, klik op deze link. Zijn er vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0
0
0
s2smodern

De percentagelijsten voor het najaar van 2017 staan op de website. Met dank aan Henry!

0
0
0
s2smodern

Waar het bij de senioren dit seizoen kommer en kwel was, wordt bij de jeugd het ene na het andere succes aan elkaar gerijgd!

TTV Diemen 2 en 4

Maar liefst drie van de zes jeugdteams wisten de eerste plek te bemachtigen, een uitzonderlijke prestatie voor onze vereniging. Zowel Diemen 2, 4 als 6 werd kampioen.

Dit werd, zoals het hoort, met groot spektakel gevierd bij de laatste thuiswedstrijd. Met een mooie mix van spelers uit zowel Diemen en IJburg gaan we met een goed gevoel de kerstvakantie tegemoet. 

 

 

 

 

  

Diemen 2 en 4. vlnr. Mikal, Thomas, Janoah, Ethan, Mauro en Anuar.

0
0
0
s2smodern

Anuar JoeriOp zondag 3 december is de kwartfinale van de Natiale Jeugdmeerkampen gespeeld. Verdeeld over drie locaties werden door alle leeftijdscategorieen gestreden om de plekken die recht geven op deelname aan de halve finale in Assen. Deze zal worden gespeeld in februari 2018. Voor Diemen mochten 4 spelers aantreden, Jayno in Nijmegen en Joeri, Anuar en Leia in Arnhem. Beide jongens pupillen (Joeri en Anuar) maakte er een spannende dag van.

In de poule van Joeri was er één speler die met kop en schouders boven de rest uitstak, hoewel deze speler wel een game aan Joeri moest afstaan. Voor de plaatsen 2 tot en met 4 was het wel erg spannend. Voor de laatste ronde stond Joeri 4e met een winstpartij minder dan Deen Rombouts en Jimmy Cheung. De laatste ronde tegen Deen moest dus sowieso woren gewonnen om 1 van de jongens boven hem te achterhalen. Het leek na de eerste twee games een gelopen race. Beide games werden door Joeri gewonnen. Daarna liep de motor enigszins vast en verloor Joeri game 3 en 4. Spannend tot het einde dus. Joeri kon zich herpakken en won uiteindelijk met 11-7 de 5e game. Omdat Jimmy van de koploper verloor eindigde er 3 jongens dus op een gedeelde 2e plek. En dus werd het tijd voor de meerkampregel om een definitieve einduitslag op te maken. Na het uitrekenen van de gamecoefficiënt bleek dat Joeri op de 3e plek eindigde en dus zeker is van deelname aan de halve finale.

Ook bij Anuar moest de meerkampregel er aan te pas komen om de eindstand in de poule te kunnen opmaken. Ook hier drie jongens met hetzelfde aantal punten. Het was echter iets minder spannend dan in de poule van Joeri omdat jongens in de poule van Anuar gedeeld op de 1e plek eindigde en dus alle drie doorgaan naar Assen. Maar dat ook hier na het berekenen van de gamecoefficiënt Anuar al eerste eindigde maakte het voor Anuar natuurlijk wel een stuk leuker. En na een goede, geconcentreerde partij tegen een noppenspeler was dat ook eigenlijk wel verdiend.

Voor Leia is de kwartfinale het einde van de NJM voor dit seizoen. In haar vijfkamp wist ze helaas geen partij te winnen. Voor Leia is het spelen van veel wedstrijden op dit moment het allerbelangrijkst.

Jayno speelde helaas op een andere locatie, maar ook hij wist zich met een mooie derde plek in zijn poule te plaatsen voor de halve finale in Assen.

0
0
0
s2smodern

vladi2De komende tijd kunnen senioren ook tafeltennissen in de dependance van TTV Diemen, op IJburg. Ook jongeren zijn welkom om te komen spelen. Dylan Plett is als trainer aanwezig om aanwijzingen te geven, hij verzorgt ook de jeugdtrainingen op IJburg.

De volgende dinsdagavonden kan er gespeeld worden:

21 en 28 november

12 en 19 december.

Tijd: 19:30 tot 21:30

Locatie: Gymzaal Laterna Magica, Eva Besnyöstraat 493 IJburg.  Dit is rechts naast de school Laterna Magica. Bij voldoende belangstelling wordt dit in het nieuwe jaar vanaf januari vervolgd.

Klik hier de afbeelding voor de flyer

0
0
0
s2smodern