Tafeltennisvereniging Diemen

Jeugdtafeltennis

Voor jeugd van 7 t/m 17 jaar kan er in Diemen in clubverband worden getafeltennist. De bedoeling is om op een gezellige en sportieve manier het tafeltennissen aan te leren, te ontwikkelen om recreatief of als competitiespeler door te gaan. Batjes en ballen worden beschikbaar gesteld. Sportieve kleding en zaalschoenen zijn verplicht.

Waar?
Sportzaal van het Wethouder Duran Sportcentrum – Ouderkerkerlaan 10 - Diemen.

Wanneer?
Elke donderdag van 18.30 tot 19.30 uur (behalve op feestdagen en tijdens de zomervakantie) kan er worden getraind.

Wat kost het?
Na 3 gratis proeflessen kan er gekozen worden voor een 10 rittenkaart. Deze is 3 maanden geldig en kost € 35 (met Stadspas € 20). Na afloop van de 10 ritten is het de bedoeling om definitief lid te worden. De jaarcontributie bedraagt dan € 120 inclusief bondsbijdrage (2022). Vergoeding van de jaarcontributie en/of kosten kleding en materialen kan via de Stadspas of via het Jeugd Fonds Sport worden aangevraagd. Verder informatie hierover via deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

NB: Degenen die in Diemen spelen en daar contributie betalen kunnen zonder extra kosten gebruik maken van de trainingsfaciliteit op IJburg vrijdag van 15.30 – 16.30 uur (beginners) of 16.30 – 17.30 uur (gevorderden).

Aanmelden met de knop hieronder!

AanmeldnIjburg