Wil je lid worden van onze club, download en print dan het onderstaande formulier en vul al je gegevens in. Stuur vervolgens het getekende formulier op naar:

De heer P. Benard, Kwikstaart 8, 1113 HN Diemen.

U kunt er ook voor kiezen om het inschrijfformulier digitaal in te vullen en deze op te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijfformulier(pdf)

Inschrijfformulier(docx)

Het lidmaatschap gaat in zodra u door het bestuur bent aangenomen en de contributie betaald is. De contributie dient jaarlijks voor het kalenderjaar vooruit te worden voldaan. Indien het lidmaatschap tussentijds ingaat dan is de contributie voor het gedeelte tot 1 januari verschuldigd en daarna voor een geheel kalenderjaar.  Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk gebeuren waarbij een opzegtermijn van drie maanden in acht genomen dient te worden.

Contributie niet competitiegerechtigd

Contributie competitiegerechtigd

Jeugd t/m 17 jaar

Jeugd t/m 17 jaar

Senioren vanaf 18 jaar

Senioren vanaf 18 jaar

Jeugd IJburg t/m 17 jaar

Bankrekening: NL33RABO0313530718

NB: de contributie per jaar dient vooruit te worden betaald. Medio januari van het jaar ontvangt u van Club Collect een e-mail bericht
om de betaling te regelen. Dit kan via automatische incasso in 4 termijnen of met directe betaling via iDeal. Wij verzoeken u om uitsluitend gebruik te maken van betaling via Club Collect.

om lid te worden dient het aanmeldingsformulier correct ingevuld te zijn en de betaling van het contributiegeld te hebben plaatsgevonden.