Wil je lid worden van onze club, download en print dan het onderstaande formulier en vul al je gegevens in.

Inschrijfformulier(pdf)

Inschrijfformulier(docx)

Stuur het ingevulde en getekende formulier op naar:
Peter Benard, Kwikstaart 8, 1113 HN Diemen of mail het naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een cc aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De contributie dient jaarlijks voor het kalenderjaar vooruit te worden voldaan. Indien het lidmaatschap in de loop van het jaar ingaat dan is de contributie voor het gedeelte tot 1 januari van het volgende jaar verschuldigd en daarna voor een geheel kalenderjaar. Het lidmaatschap gaat in zodra je door het bestuur bent aangenomen en de contributie betaald is.

Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk gebeuren waarbij een opzegtermijn van drie maanden in acht genomen dient te worden.

Contributie niet competitiegerechtigd

Contributie competitiegerechtigd

Jeugd t/m 17 jaar

Jeugd t/m 17 jaar

Senioren vanaf 18 jaar

Senioren vanaf 18 jaar

Jeugd IJburg t/m 17 jaar

Bankrekening: NL33RABO0313530718

NB: de contributie per jaar dient vooruit te worden betaald. Medio januari van het jaar ontvang je van Club Collect een e-mail bericht om de betaling te regelen. Dit kan via automatische incasso in 4 termijnen of met directe betaling via iDeal. Wij verzoeken je om uitsluitend gebruik te maken van betaling via Club Collect.