Tafeltennisvereniging Diemen

De vereniging is opgericht in 1951 en telt zo'n 50 senioren en 30 jeugdleden. Zowel competitiespelers als recreanten. De speelavond is op donderdag. De jeugd speelt tussen 18.00 tot 20.00 en de senioren tussen 20.00 tot 23.00.

Competitie

Onze seniorenteams spelen hun thuiswedstrijden op donderdagavond. De jeugdteams op zaterdag.

Locatie

Weth. Duran Sportcentrum
Ouderkerkerlaan 10
1112 BE Diemen
tel. 020-6901551

Lid wordenWe spelen elke donderdagavond, behalve in de zomermaanden. Iedereen is welkom, ook al heb je nog nooit eerder gespeeld. Je kunt zonder enige verplichting op drie clubavonden een balletje komen slaan en kennismaken. 

Het leuke aan onze club is dat je gelijk kunt meespelen als je binnenkomt. Er zijn altijd wel recreanten aanwezig die graag een balletje met je willen slaan en een babbeltje met je willen maken.

Voor de wat serieuzere spelers heeft onze club ook een aantal teams die meedoen aan regionale competities. Ons beste seniorenteam speelt in de 2de klasse.

Tafeltennis is een sport die je op elk niveau kan spelen. Van recreant tot competitiespeler. Het is een snelle sport met veel actie. Vrijwel alle spieren worden aan het werk gezet als je speelt. Het is een sport die je tot op hoge leeftijd goed kunt beoefenen.

 

Ga direct naar:

Bestuur

Training

Route

Lid worden